Kiğılı global platforma giyilebilir NFT’lerini satışa sundu

Kiğılı global platforma giyilebilir NFT’lerini satışa sundu

Kiğılı’nın “Yarın için bugünden” mottosuyla oluşturduğu Tomorrow koleksiyonunun tanıtıldığı lansmanda, dünyanın ilk holografik NFT defilesiyle de giyilebilir NFT parçaları ilk kez paylaşıldı.

Kiğılı global platforma giyilebilir NFT’lerini satışa sundu
16px
24px
26.05.2022 16:23
ABONE OLgoogle

Erkek giyim markası Kiğılı, “Yarın için bugünden” mottosuyla oluşturduğu ekolojik ve teknolojik ürünlerinin yer aldığı Tomorrow koleksiyonu ile birlikte global platformlarda satışa sunulan giyilebilir NFT parçalarını tanıttı.

Lansmana Kiğılı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hilal Suerdem, Kiğılı CMO’su İlkay Keleş, dijital içerik üreticisi Bedirhan Soral, Oktay Kaynarca, Abdullah Avcı, Bensu Soral, Beyza Arıca, Elif Şahin, Caner Yıldırım, Deniz Baydar, Tugay Mercan’ın yanı sıra iş, sanat ve cemiyet hayatının ünlü isimleri katıldı.

“NFT parçalarımızla yarınlara imzamızı bugünden atıyoruz”

Kiğılı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hilal Suerdem konuşmasında, son yıllarda çokça konuşulan NFT, metaverse ve sürdürülebilirlik kavramlarının uzun zamandır gündemlerinde olduğunu belirterek şunları söyledi:

“Son dönemde yaptığımız teknoloji yatırımlarımızın ardından ‘Yarın için bugünden’ diyerek Tomorrow koleksiyonumuz ve NFT parçalarımızı oluşturduk. Erkek giyiminde yeni bir dönemi başlatacak özel parça ve tasarımlarımız için uzun süreli bir çalışma gerçekleştirdik. Değişen dünyaya ayak uydurmak ve hatta önüne geçerek yenilikler üretmeye değer veren bir marka olmanın verdiği sorumlulukla Tomorrow koleksiyonumuz ve giyilebilir NFT parçalarımızla yarınlara imzamızı bugünden atıyoruz” dedi.

Lansmanda dünyanın ilk holografik NFT defilesiyle tanıtılan ve global platformlarda satışa sunulan giyilebilir NFT koleksiyonu; gömlek, smokin ve sweatshirt’ten oluşuyor. NFT koleksiyonunda yer alan parçalar, Kiğılı’nın günümüz dünyasında öne çıkardığı sürdürülebilirlik ve eşitlikten oluşan marka değerlerini yansıtıyor

 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde