Keskin Holding'den yalanlama

Keskin Holding'den yalanlama

Keskin Holding Başkanı Recep Ercan Keskin, Tarihi Tayyare Apartmanları'nın THK'ye devredileceği haberlerini yalanladı.

Keskin Holding'den yalanlama
16px
24px
25.08.2022 10:44
ABONE OLgoogle

Birgün, THY'yı yöneten kayyumların, İstanbul Laleli’deki Tayyare Apartmanları’nı Türkiye Varlık Fonu’na (TVF) devretmeyi planladıklarını haber yapılmıştı.

THK’ya ait Tayyare Apartmanları’nın kiracısı olan Keskin Holding ve Keskin Gayrimenkul Turizm Yatırım Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Recep Ercan Keskin, Birgün'ün haberini yalanlayarak, "Böyle bir devir söz konusu değil" dedi. 

Otelde uzun yıllardır kiracı olduklarını belirten Keskin, "Biz binayı aldığımızda çok bakımsızdı. Otel için çok büyük yatırımlar yaptık. THK yönetimiylle aramızda hiç bir pürüz yoktur. Tayyare Apartmanları'nın TVF'ye devri veya Katarlılara satışı gibi bir durum söz konusu da değildir. THK yönetimi borçları yapılandırma ve ödeme konusunda ellerinden gelen gayreti gösteriyorlar. Zaten bizim 2055 yılına kadar sözleşmemiz devam ediyor. Bu tür haberler THK yönetimini ve hükümeti yıpratmaktan başka birşey değildir. Bu haberlerin aslı ve gerçekliği yoktur" dedi. 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde