Kesenin ağzını açtı! Tosun Paşa nereden 18 Milyon TL'ye villa aldı?

Kesenin ağzını açtı! Tosun Paşa nereden 18 Milyon TL'ye villa aldı?

İngiltere’nin Everton takımında top koşturan “Tosun Paşa” lakaplı Cenk Tosun, yeni sarayını Acarkent’te buldu! Tosun, sarayı andıran evine 18 milyon TL ödedi.

Kesenin ağzını açtı! Tosun Paşa nereden 18 Milyon TL'ye villa aldı?
16px
24px
06.09.2021 06:29
ABONE OLgoogle

2019 yılında 22.5 milyon Euro’ya, İngiltere’nin Premier League takımlarından Everton’a transfer olan Cenk Tosun, İstanbul Acarkent’ten ev aldı.

Kelebek'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre sarayı andıran evini kaba inşaattan 18 milyon TL’ye satın alan yıldız futbolcu, evin içini eşi Ece Tosun’un zevkine göre yaptırıyor. İki çocuk sahibi olan çiftin, evin dekorasyonu için de 15 milyon TL’yi gözden çıkardığı konuşuluyor.

Geçtiğimiz sezon Everton’dan kiralık olarak Beşiktaş’a gelen yıldız futbolcu, nisan ayında ciddi bir sakatlık geçirmiş ve sahalardan bir yıl boyunca uzak kalacağı bildirilmişti.

Nekahet dönemini Türkiye’de geçiren Tosun, tedavisinin yanı sıra yeniden bireysel antrenmanlara başlamış.

Ocak ayında Everton’da yeniden top koşturacak olan futbolcu, bu süreci yeni evinde dinlenerek ve bol bol antrenman yaparak geçirmeyi planlıyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde