Kerem Kamışlı ucuz kurtulmuş!

Kerem Kamışlı ucuz kurtulmuş!

Miss Turkey 2018 birincisi Şevval Şahin, son dönemde Yiğit Marcus Aral ile inişli çıkışlı ilişkisiyle adından söz ettiriyor. Uzun süreli ilişkilerini geçtiğimiz haftalarda sonlandıran Şevval Şahin ile Yiğit Marcus Aral, biten ilişkilerinin ardından yaşadıkları gerilimlerle mahkemelik olmuştu.

Kerem Kamışlı ucuz kurtulmuş!
16px
24px
01.09.2021 07:33
ABONE OLgoogle

Yiğit Marcus Aral hakkında uzaklaştırma kararı bile aldıran Şahin, eski aşkını çabuk affetti. Yiğit ile ilişkisine bir şans daha tanıyan Şevval, şimdilerde sosyal medyadan verdiği mutluluk pozlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Günaydın köşe yazarı Bülent Cankurt, bugünkü yazısında Şevval Şahin’i ve Yiğit Marcus Aral’ı kaleme aldı. İşte o yazı…

Hatırlarsınız; 2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin'in ayrıldığı sevgilisi Yiğit Marcus Aral kıskançlık krizine girmiş, Şahin'in Boğaz'da yemek yediği Sabancıların torunu Kerem Kamışlı'yı denize atmıştı.

Bu olay sonrası Şahin, Aral hakkında uzaklaştırma kararı aldırmış; ancak bir hafta sonra hiçbir şey olmamış gibi Aral'a geri dönmüştü!

Şevval Şahin'in eski sevgilisi mekanı bastı yeni sevgilisini denize attı! O anlar kamerada | Video

O dönem Aral'ın elinde Şahin'in görüntüleri olduğu, Şahin'in bu yüzden Aral'a döndüğü iddia edilmişti. Bence ortada tehdit falan yok! İşte bu da kanıtı…

Baksanıza; Şevval Şahin, sevgilisi Aral'ın doğum gününü nasıl kutlamış! Şahin, sosyal medya hesabında paylaştığı, sevgilisiyle yatakta çekilmiş fotoğraflarının üstüne İngilizce, "İyi ki doğdun ruh ikizim" yazmış.

Bu arada Kerem Kamışlı'nın verilmiş sadakası varmış. Aral'ın yaptıklarını düşününce ruhu belli; Şahin de onun ruh ikizi olduğuna göre Kerem Kamışlı'nın başına kim bilir daha neler gelecekti. Kötü bir şekilde olsa da bitmesi hayrına olmuş!!!

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde