Kerem Göğüş, ortalıktan kayboldu!

Kerem Göğüş, ortalıktan kayboldu!

İkiz bebek bekleyen oyuncu Wilma Elles'in imam nikahlı eşi Kerem Göğüş, sırra kadem bastı.

Kerem Göğüş, ortalıktan kayboldu!
16px
24px
20.04.2015 11:10
ABONE OLgoogle

Yaptığı işlerden çok Wilma Elles'le yaşadığı aşkla adını duyuran Kerem Göğüş, kayıplara karıştı. Bir şantaj çetesinin kendisinden 2 milyon dolar istediğini ve vermediği için hakkında battı haberleri yapıldığını söyleyen Göğüş'le ilgili ortaya çıkan belgeler iş adamını yalancı çıkardı.

MALLARI KAÇIRDI

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüğü'nün Göğüş İnşaat'a reklam yasağı koyduğu da belgelemişti. Bu haberden sonra kayıplara karışan Kerem Göğüş'ün haciz işlemlerinden önce uyanıklık yaptığı ortaya çıktı. Hakkında 20'ye yakın dolandırıcılıkla ilgili İstanbul Mali Şube Müdürlüğü'ne suç duyurusunda bulunulan Kerem Göğüş'ün, soruşturmanın polisten savcılığa gelmesi üzerine evleri haciz korkusuyla bir arkadaşının üstüne yaptığı belirtildi.

MAĞDURLAR İSYANDA

Göğüş'ün üstüne olan mallarını Cüneyt Cenk Sarıçimen'e satarak mal kaçırdığı ortaya çıktı. Avukatları aracılığı ile polise ve mahkemeye başvuran mağdurlar ise şu açıklamayı yaptı: "Kerem Göğüş kimseye bir lira dahi borcu olmadığını söylüyor. Ancak 30 Mart 2015 Pazartesi günü tapulardan aldığımız kayıtlarda, durumun hiç de öyle olmadığı ortaya çıktı. Bizi dolandıran ve yaptığı yalan reklamlarla halkı kandıran Kerem Göğüş, bırakın daireleri teslim etmeyi, inşaata başlamadığı gibi bir de arsaları başkalarının üzerine yaparak mal kaçırmıştır...

16 DOSYA SAVCILIĞA ULAŞTI

Beşiktaş Barbaros'taki hotel, Fulya2 ve Taksim projeleri için arsalar CCS firmasına aktarılmıştır. Mal kaçırma ile ilgili davalar devam etmektedir. Çankaya projesinde kala kala 8 dairesi, fulya 55 projesinde bitmemiş 5 konutu kalan Göğüş'ün bu mallarının üzerinde de tedbir, haciz ve ipotek bulunmaktadır. İstanbul Mali Şube'si tarafından takibe alınan Göğüş hakkında 16 dosya savcılığa gönderilmiştir." Mağdurlar Göğüş Yapı'nın adresinin aniden değiştirilerek Kağıthane'ye taşındığını ifade etti.

WİLMA'YLA REKLAM

Müşterilerinin telefonlarına çıkmayan Kerem Göğüş, sevgilisi Wilma Elles'le sürekli basının olduğu yerlere giderek güç gösterisi yapıyor. Sevgilisini reklam aracı olarak kullanan Göğüş'ün bir yalanı daha önceki gün ortaya çıktı.

İş adamı, sevgilisi Wilma Elles'in Fulya'daki projesinden bir daire aldığını söylemişti. Ancak Elles'in üzerine bir tapu kaydı olmadığı da ortaya çıktı. Göğüş, hakkında çıkan belgelerden sonra kayıplara karıştı.

(Takvim)

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde