Kaynağı bulundu! Genç patronlara virüsü kim bulaştırmış?

Kaynağı bulundu! Genç patronlara virüsü kim bulaştırmış?

Konsepti 'Vahşi Batı' olan geceye kovboy kıyafetlerini giyen 400 genç patronun katıldığı partide 8 kişi virüs kapında ortalık karışmıştı.

Kaynağı bulundu! Genç patronlara virüsü kim bulaştırmış?
16px
24px
16.12.2021 07:48
ABONE OLgoogle

Günaydın'dan Bülent Cankurt, virüslü partinin detaylarını yazdı

Young President's Organization'ın (YPO) Türk üyelerinin Vahşi Batı konseptli gizli yılbaşı partisinin nasıl skandala dönüştüğünü yazmıştım dün.

Aralarından Sedef Karamehmet'in de olduğu partideki 8 üyenin Kovid-19 testi pozitif çıkmıştı.

Bu yüzden partiye katılan diğer 400 genç patronu da büyük bir korku sarmıştı. YPO partisinde kol gezen koronavirüsün kaynağını da öğrendim. Genç patronlar panikte! Kovid'li kovboylar....

Meğer virüs, YPO'nun partisine, Edwina Sponza ile ortağı Aslı Bayraktaroğlu'nun geçen hafta salı günü Bebek'teki butiklerinde verdikleri partiden taşınmış.

İki ortağın partisinde, iki butik çalışanının koronavirüslü olduğu ortaya çıkmış. Davetlilerden tam 10 kişi virüsü kapmış.

Onlardan biri de YPO partisinden sonra kötüleşip, test yaptırdığında testi pozitif çıkan Sedef Karamehmet'miş.

Bu arada Sponza ve Bayraktaroğlu'nun partisinin mağdurlarından birinin de Hande Can olduğunu ve hastanede tedavi gördüğünü de öğrendim.

Partiye iş dünyasından Alarko Holding Yönetim Kurulu Üyesi Niv Garih, Mustafa Özilhan, Hakan-Aylin Saruhan, Zafer- Esra Civelek ve Damla Şener gibi isimler katılmıştı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde