Karslılara Gürse Tekin'den müjde "Kars'a görevlendirildim"

Karslılara Gürse Tekin'den müjde "Kars'a görevlendirildim"

CHP'li Gürsel Tekin, Kars'a seçim çalışması için görevlendirildiğini ve aynı zamanda İstanbul'da çalışmalarına devam edeceğini açıkladı. Tekin'in açıklamalarından sonra Kars, Twitter'da kısa sürede TT oldu

Karslılara Gürse Tekin'den müjde "Kars'a görevlendirildim"
16px
24px
17.05.2023 20:54
ABONE OLgoogle

Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP) İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci turu çalışmaları kapsamında kendisinin Kars iline görevlendirildiğini açıkladı. Tekin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, seçim çalışmaları için Kars'a görevlendirildiğini duyurarak, "Seçim çalışması yapmak üzere Kars ilimize görevlendirildim. Ancak İstanbul'da 12 milyon seçmenin olduğu, sokak sokak bildiğim yerde çalışmalarıma da devam edeceğim" dedi.

Tekin, İstanbul'da özellikle oy kaybettiği veya yeterli oyu alamadığı ilçelerde aktif bir şekilde görev alacağını vurguladı. İstanbul'un karmaşık ve büyük seçmen kitlesiyle tanışıklığının, İstanbul'daki çalışmalarında önemli bir avantaj olduğunu belirtti.

Kendisine verilen görev doğrultusunda Kars'a da gideceğini ifade eden Tekin, CHP Genel Başkanıyla görüştüğünü ve talimatları doğrultusunda Halkın Otobüsü ile İstanbul'u sokak sokak gezeceğini dile getirdi. İkinci turun belirleyici olacağını vurgulayan Tekin, milletin kararını ikinci tura bıraktığını ve CHP'nin kazanacağını ifade etti.

Tekin’in açıklamalarından ardından “Kars” ifadesi sosyal medyada kısa sürede çok konuşulanlar arasına girdi.

patronlardunyasi.com

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde