Karsan'da borsa manipülatörleri yeniden iş başında!

Karsan'da borsa manipülatörleri yeniden iş başında!

Ellerinde kalan hisseleri satmak için şimdi de 'Karsan, Katarlılara satılıyor' diye haber çıkardılar...

Karsan'da borsa manipülatörleri yeniden iş başında!
16px
24px
30.07.2020 12:53
ABONE OLgoogle

Piyasalardaki bozulma nedeniyle herkesin kaybettiği ortamda tek kazançlı çıkan borsa manipülatörleri yeniden iş başında. Özellikle Twitter ve Facebook başta olmak üzere sosyal medyadan yatırımcıları kandırmaya çalışan borsa manipülatörleri şimdi de Karsan üzerinden operasyon yapıyor. Son olarak da "Bursa'lı Karsan satılıyor mu?" diyerek yatırımcıları kandırmaya çalıştılar. 

BursaTV adlı sitede, "Bursa'nın köklü firmalarından Karsan kısa bir süre içerisinde Katar'lı bir şirkete satılacağı iddia edildi. Edinilen bilgilere göre, Türk otomotiv sanayinde 54 yılı geride bırakan Karsan, dünyanın önde gelen otomotiv devleri için birçok alanda faaliyet gösterirken şirketin satılacağı iddia edildi. 

Dünyanın 20 farklı ülkesine hizmet sunan Bursalı firmanın, Katarlı bir işadamına satılacağı söylentisi gündeme bomba gibi düştü.

Nilüfefer ilçesindeki Hasanağa bölgesinde 1981 yılında kurulan fabrikada binlerce eleman çalışırken, şirketin satılmasıyla elemanarın ne olacağı da merak konusu oldu. 

Bursa'nın ve Türkiye'nin önemli bir markesı haline gelen ve yüzde yüz elektrikli araç üretebilen Karsan'ın, Katar'lı firmaya satılması durumunda Bursa ekonomisi de etkilenmesi öngörülüyor" diye haber yapıldı. 

NE BİR KAYNAK VAR NE BİR ŞİRKET İSMİ

BursaTV adlı sitenin haberinde ne bir kaynak ne de bir şirket ismi var.  Habere de okuyucular, "Balon haber" diye yorum yaptı. 

Borsa manipülatörleri, ellerinde kalan hisseleri satmak için yalan haberler cıkartarak hissenin yukarı çakmasını planlamarı pek karşılık bulacak gibi görünmüyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde