Kariyer.net’te üst düzey atama

Kariyer.net’te üst düzey atama

Türkiye'nin en büyük online istihdam platformu Kariyer.net’te üst düzey bir atama gerçekleşti. Nigah Aksan, İşe Alım Danışmanlığı ve İş Gücü Çözümleri’nden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı.

Kariyer.net’te üst düzey atama
16px
24px
24.05.2023 07:11
ABONE OLgoogle

Kariyer.net İşe Alım Danışmanlığı ve İş Gücü Çözümleri’nden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine insan kaynakları ve yetenek yönetimi alanında sektörün deneyimli isimlerinden Nigah Aksan getirildi. Aksan, iş gücü planlama, yetenek kazanımı/yönetimi, çalışan deneyimi, kariyer yönetimi ve toplam ödüllendirme alanındaki deneyimini ve birikimini yeni görevine aktararak ekibine liderlik edecek.

İnsan Kaynakları alanında 15 yılı aşan deneyim

Nigah Aksan, Bilkent Üniversitesi İşletme Bölümünde eğitimini tamamladıktan sonra çalışma hayatına 2007 yılında Garanti Bankası’nda Management Trainee olarak başladı. Garanti Bankası’nda eğitim ve gelişim alanında uzmanlığını kazanmasının ardından Yapı ve Kredi Bankası’na geçiş yaparak Yetenek Kazanımı ve Yönetimi süreçlerinin tasarlanması ve uygulanmasında aktif olarak rol aldı. Aynı dönemde Yapı ve Kredi Bankası’nın yatırım ortağı Unicredit Bank bünyesinde Viyana’da tüm Orta ve Doğu Avrupa ülkelerini kapsayan İnsan Kaynakları projelerinde çalıştı. Bankacılık tecrübesinin ardından Aksan, 2014 yılında Avrupa’nın öncü OEM’lerinden Eldor Corporation bünyesinde Türkiye, İtalya, Çin, Brezilya ve Amerika bölgelerini kapsayacak şekilde çeşitli İnsan Kaynakları projelerine liderlik yaptı. İK projeleri alanındaki tecrübesine 2017 yılı itibarıyla RönesansHolding bünyesinde Türkiye ve Rusya’yı kapsayan geniş çaplı bir kariyer yönetimi projesi ile devam eden Nigah Aksan, İnsan Kaynakları alanında uçtan uca edindiği geniş bilgi ve tecrübesi ile  kariyerine Mercer’da İnsan Kaynakları Yönetim Danışmanlığı alanında Strateji ve Planlama Direktörü olarak devam etti. Aksan, Kariyer.net bünyesinde İşe Alım Danışmanlığı ve İş Gücü Çözümleri’nden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapacak.

patronlardunyasi.com

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde