Kanser hastalarına ücretsiz hizmet verecek!

Kanser hastalarına ücretsiz hizmet verecek!

İki genç girişimcinin kurduğu Artemis Thia Kristal Enerji Merkezi açıldı. Biri İstanbul Üsküdar diğeri Manisa Merkez de açılan merkezler, kanser hastalarına ücretsiz hizmet verecek.

Kanser hastalarına ücretsiz hizmet verecek!
16px
24px
17.06.2021 16:14
ABONE OLgoogle

Hindistan’dan gelen el işçiliğiyle kesilmiş, 24 kesim kuvars kristalleri ile kromozomların onarıldığı bir işlemle insanların bozulan enerjilerini temizleyerek çakralarını dengeleyen ve yaşam kalitelerini yükseltmelerine yaptıkları çalışmalarla yardımcı olan bu merkezlerde, enerji bedenimizin güç kaynakları olan 7 tane çakradaki tıkanıklığı açarak hastalıklardan kurtulunmasına yardımcı olunuyor.

Artemis Thia Kristal Enerji ve Terapi Merkezleri Kurucuları Gazeteci-Yazar ve Spiritual Danışman Neslihan Akbaydar ve Kişisel Gelişim Danışmanı-Bioenerjist Arzu Taşdelen Özbilgin, yaptıkları araştırmalar ve kendi deneyimleri sonrasında, geçmişi Atlantis, Mu Kavmi ve Mısır’da Kleopatra’ya dayanan kuvars kristalleriyle sağlanan bu çok özel enerji çalışmasını günümüze taşıdılar.

Ve bu doğal ve değerli taşlarla hem yaşınızın en iyisi olmanızı hem sağlıklı ve zinde kalmanızı dahası düzenli olarak enerji bedeninizi bu uygulamayla temizleyerek devam ettiğiniz takdirde gençleşebileceğinizi iddia ediyorlar.

Bu iddiayı gözlemlemek için ise düzenli olarak uygulanan yöntemler gibi örneğin, traş olmak kuaförde bakım yaptırmak, düzenli spor yapmak, estetik operasyonlara başvurmak gibi sıklıkla ve itinayla vücuda gösterilen özen aynı şekilde görülemeyen ama varolan enerji bedenine de gösterilmelidir. Kuvars kristalleriyle gerçekleştirilen uygulamaya düzenli devam edildiğinde kısa bir süre sonra ruhsal ve bedensel gözle görülür şekilde tanık olunan olumlu sonuçlar şaşırtmaktadır.

Gündelik hayatta, başta her an kullandığımız tüm elektronik aletlerden aldığımız radyasyonlar ve doğanın dengesini bozup kirliliği arttıran diğer tüm olumsuz faktörler aslında çakralarımızın tıkanmasına sebep olup başta kanser olmak üzere birçok sağlık sorununa yol açmaktadır. Bununla da kalmayarak huzursuz, sinirli, yorgun, tahammülsüz, isteksiz bireylere dönüşmemize ve düşük yaşam enerjisiyle birlikte alt üst olmuş bir psikolojiyle yaşamamıza neden olmaktadır. İşte tüm bu nedenlerden ötürü enerji bedenimizin güç kaynağı olan çakralarımız, kuvars kristalleriyle yapılan bu çok özel bakıma düzenli olarak ihtiyaç duymaktadır.  

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde