Kadir Şeker olayının görgü tanığı anlattı: Özgür Duran arkasından gidip saldırdı, boğazını sıktı

Kadir Şeker olayının görgü tanığı anlattı: Özgür Duran arkasından gidip saldırdı, boğazını sıktı

Konya'da, Kadir Şeker'in, sevgilisini döven Özgür Duran'ı durdurmak isterken kalbinden bıçaklayarak öldürdüğü anlara ilişkin bir görgü tanığı konuştu.

Kadir Şeker olayının görgü tanığı anlattı: Özgür Duran arkasından gidip saldırdı, boğazını sıktı
16px
24px
10.02.2020 18:23
ABONE OLgoogle

Olayın yaşandığı parkın yanındaki binada oturan kadın Özgür Duran için "Koşup, Kadir'in peşinden gitti. Çocuğun boğazına sarıldı" dedi.

Kadir Şeker'in, sevgilisi Ayşe D.'yi döven Özgür Duran'ı müdahale etmek istediği sırada kalbinden bıçaklayarak öldürdüğü anlara tanıklık eden Meryem Ö. yaşananları anlattı.

Olayın yaşandığı parkın yanındaki binada oturan Meryem Ö., mutfakta olduğu sırada dışarıdan gelen sesleri duyduğunu bunun üzerine pencereden baktığını ifade ederek, şöyle konuştu:

"Kamelyadaki biri, genç uzun boylu kişiye küfür ediyordu. Çok ağır hakaretler ediyordu. Çocuk, 50- 60 metre uzaklaştı. Küfür eden kişi ise koşup, peşinden gitti. Çocuğun boğazına sarıldı. Suratına yumruk atıp, tekme vurdu. Çocuk da kendini savunmak için dönüp, tekme attı. Küfür eden kişi yere düştü. Kameriyeden çıkan kadın, 'Özgür' diye bağırarak, düşen kişinin yanına geldi. Düşen kişi yerinden kalkamadı. Çocuk ise yürüdü, gitti. Ambulansı aradım, polis ve sağlık görevlileri geldi.''

'Hakaretlere rağmen arkasını dönüp gitti'

Kadir Şeker'in amacının parkta dayak yiyen kadını kurtarmak olduğuna inandığını söyleyen görgü tanığı şunları ifade etti:

''Çocuğun yürüdüğü yer yani kameriyenin yanı yürüyüş yolu. Tramvaydan inen herkes oradan geçer. Ben çocuğun kesinlikle suçlu olduğunu düşünmüyorum. Tek amacının kadını kurtarmak olduğunu düşünüyorum. Belki o adam kadını öldürecekti. Çünkü adam, kadını evde dövmüş, kadın da kaçıp kameriyeye saklanmış. Çocuk küfür etmedi. Karşılık vermedi. Çocuk, adam ağır hakaretler etmesine rağmen dönüp gitti. Evine gidiyordu. O kişi, arkasından gidip saldırdı.''

Olay yerinde yapılan keşife de tanık olarak katıldığını belirten Meryem Ö., cezaevinden getirilen Kadir Şeker'in bitkin ve yorgun olduğunu gözlemlediğini söyledi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde