Kadıköy'de kırılma anı! Tolgay'a kırmızı kart ve penaltı

Kadıköy'de kırılma anı! Tolgay'a kırmızı kart ve penaltı

Denizlisporlu Murawski'nin ceza sahası dışından çektiği şutu elle kesen Fenerbahçeli Tolgay Arslan, VAR incelemesinin ardından hem oyundan atıldı hem de penaltıya neden oldu

Kadıköy'de kırılma anı! Tolgay'a kırmızı kart ve penaltı
16px
24px
07.03.2020 22:08
ABONE OLgoogle

Fenerbahçe'nin Denizlispor ile oynadığı karşılaşmanın ilk yarısının son dakikaları sarı-lacivertliler için kabus gibi geçti! Fenerbahçe'de Tolgay Arslan 44. dakikada topa elle müdahalesi sonrasında hem ikinci sarı kartını görerek oyun dışında kaldı hem de penaltıya sebebiyet verdi.

43. dakikada Murawski'nin şutunda topun kaleye doğru gitmesini engelleyen sarı-lacivertli futbolcunun elle müdahalesi sonrasında hakem Zorbay Küçük, VAR ekranına gitti. Denizlisporlu futbolcuların yoğun itirazlarının ardından Küçük, ekran yardımıyla beyaz noktayı gösterdi.

36. dakikada ilk sarı kartını gören Tolgay Arslan, penaltı nedeniyle ikinci sarı karttan kırmızı kart görüp Fenerbahçe'yi 10 kişi bıraktı.

Penaltıda Denizlispor için topun başına geçen Murawski, 45. dakikada skoru 1-1'e getiren golü kaydetti. 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde