Kaçmaya çalışan ‘Belgor’ isimli yatta 81 kilo uyuşturucu yakalandı: Yat eski armatörün çıktı

Kaçmaya çalışan ‘Belgor’ isimli yatta 81 kilo uyuşturucu yakalandı: Yat eski armatörün çıktı

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Yalıkavak Mahallesi ile Milas’ın Güllük Körfezi’nde 4 gün önce başlatılan uyuşturucu operasyonunda yakalanarak gözaltına alınan 4 yat personeli bugün adliyeye sevk edildi.

Kaçmaya çalışan ‘Belgor’ isimli yatta 81 kilo uyuşturucu yakalandı: Yat eski armatörün çıktı
16px
24px
31.07.2022 08:37
ABONE OLgoogle

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 4 gün önce Muğla İl Emniyet Müdürlüğü ve Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından Yalıkavak Mahallesi açıklarında bir kuru yük gemisi ile bir yata yapılan operasyonda, sahil güvenlik ekiplerinin ateş ederek durdurabildiği 27 metre uzunluğundaki ‘Belgor’ isimli yatta bulunan 4 personel bugün akşam saatlerinde Bodrum Adliyesi'ne sevk edildi. 

Sözcü'den Yaşar Anter'in haberine göre lüks yatın operasyonda gözaltına alınan eski armatör A.K.E.'ye ait olduğu ortaya çıktı.

2 çocuk babası olduğu öğrenilen A.K.E.'nin bir süre önce işlerinin bozulduğu bildirildi.

A.K.E., ‘Belgor’ isimli tekneyi ise 7-8 yıl önce Yunanistan’daki ekonomik kriz esnasında 270 bin Avroya aldığı ve Türkiye’ye getirdikten sonra 200 bin Avro da kendisi masraf yaparak bu hale getirdiği kaydedildi.

DÜĞÜNE GİDERKEN GAZ KOLU TAKILI KALDI

Şüphelilerin emniyette verdikleri ifadede gece yarısı düğüne gittiklerini, Sahil Güvenlik ve polis ekiplerinin takibi esnasında teknenin gaz kolu takılı kaldığı için duramadıklarını söyledikleri belirtildi. Bodrum'da lüks yata uyuşturucu operasyonu: Çatışma çıktı

Bodrum'da film gibi operasyon… Yatı çarparak durdurdu OPERASYONDA ELE GEÇİRİLEN UYUŞTURUCULAR GÖRÜNTÜLENDİ

Operasyonda kıyıda ve denizde ele geçirilen 81 kilogram kokain ile ticari gemide yakalanan 3 kilogram esrar maddesi, emniyetin Gümbet Mahallesi'ndeki binasında görüntülendi.

 ZANLILAR ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Operasyonda gözaltına alınan zanlılar, polis ve Sahil Güvenlik ekiplerinin geniş güvelik önlemleri altında adliyeye sevk edildi.

Şüpheliler, basın mensuplarının sorduğu ‘uyuşturucuyu nereye götürüyordunuz' sorusunu yanıtsız bıraktı.

Adliyeye sevk edilen 4 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Balıkçılar ağ attı, uyuşturucu yakaladı!

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde