Jet Fadıl'ın yargılandığı davadan: Cübbeli Ahmet’e özel görüntülerle şantaj yapıldı

Jet Fadıl'ın yargılandığı davadan: Cübbeli Ahmet’e özel görüntülerle şantaj yapıldı

'Jet Fadıl' lakaplı Fadıl Akgündüz'ün dolandırıcılıktan yargılandığı davada, kamuoyunda 'Cübbeli Ahmet' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'ye şantaj yapıldığı iddia edildi.

Jet Fadıl'ın yargılandığı davadan: Cübbeli Ahmet’e özel görüntülerle şantaj yapıldı
16px
24px
09.05.2019 10:25
ABONE OLgoogle

İstanbul Bayrampaşa'da Caprice Gold ve Caprice Maldivler projelerinde paraları topladığı halde inşaatı tamamlamadığı gerekçesiyle dolandırıcılıkla suçlanan ve 'Jet Fadıl' olarak bilinen Fadıl Akgündüz'ün yargılanmasına devam edildi.

İstanbul 1. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya tutuksuz sanıklar Fadıl Akgündüz ile Mehmet Salih Obut katıldı. Duruşmada 23 şikayetçi daha dinlendi.

Milliyet gazetesinden Elif Altın'ın haberine göre, duruşmada söz alan 110 mağdurun avukatı Yaşar Metehanoğlu, 'Cübbeli Ahmet' olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü'ye özel hayatına ilişkin görüntülerle şantaj yapıldığını öne sürdü. Cübbeli Ahmet Hoca'dan Jet Fadıl açıklaması!

Avukat, Jet Fadıl'a ait Didim'deki Kapris Oteli'ni bir yıllığına kiralayarak kaldığı dönemde, özel hayatına ilişkin görüntülerin çekildiğini öne sürdü. 

Avukat bu görüntülerle, Ünlü'ye yakın mağdurların Jet Fadıl hakkında şikayetçi olmaması için şantaj yapıldığını iddia etti. Metehanoğlu bu görüntülerin olduğu CD'yi mahkemeye sunmak istedi.

Ancak mahkeme dava konusuyla ilgisi olmadığı gerekçesiyle bu talebi reddetti.

Mahkeme diğer şikayetçilerin ifadelerinin alınması için duruşmayı erteledi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde