Jestgiller! Sevgilisine rekor paraya tablo aldı

Jestgiller! Sevgilisine rekor paraya tablo aldı

Sevgilisi Özge Ulusoy’a yaptığı jestlerle sürekli gündem olan Hacı Sabancı, dün 30 yaşına bastı.

Jestgiller! Sevgilisine rekor paraya tablo aldı
16px
24px
23.06.2016 07:15
ABONE OLgoogle
Güzel model de sosyetik aşkı için kesenin ağzını açtı. Özge Ulusoy, Hacı’ya 25 bin liralık bir tablo armağan etti

Aşklarıyla magazin dünyasının en çok konuştuğu çiftlerin başında gelen Özge Ulusoy ve Hacı Sabancı'nın karşılıklı jestleri bitmiyor... Güzel modele yaptığı sürprizler ve aldığı hediyelerle sık sık manşetlere taşınan sosyetik işadamı, dün 30 yaşına bastı.

AİLESİNDEN İLHAM ALDI...

Hacı Sabancı'nın doğumgününü ilk olarak sosyal medyadan paylaştığı fotoğrafla kutlayan Özge Ulusoy'un sosyetik aşkının yeni yaşı için de kesenin ağzını açtığı öğrenildi.

Mankenliğin yanı sıra rol aldığı reklamlar sayesinde de Türkiye'nin en çok kazanan modellerinin başında gelen Ulusoy, sanat aşığı Hacı Sabancı'ya bir tablo armağan etti. Özge Ulusoy'un Haluk Akakçe imzalı tablo için de 25 bin lira ödediği konuşuluyor...



Hacı'nın yaş günü için bu esprili kareyi instagram'da paylaşan ünlü model, "İyi ki varsın aşkım. Bir de beni hep el üstünde tuttuğun için teşekkürler" diye yazdı.

YALININ DUVARINI SÜSLEDİ 

Güzel model, tabloyu seçerken de sosyetik aşkının annesi Arzu Sabancı ve babası Ömer Sabancı'ya ait resim koleksiyonundan ilham aldı. Hacı Sabancı'nın ailesine ait koleksiyonda bulunan Akakçe imzalı bir tabloyu çok sevdiğini öğrenen Özge Ulusoy, bu nedenle hediye tablo alırken de ünlü ressamı tercih etti. Güzel sevgilisinin hediyesini çok beğenen Hacı Sabancı'nın 25 bin liralık tabloyu Kandilli'deki dillere destan yalısının salonuna da hemen astığı söyleniyor...
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde