İzmir'de nefes kesen maç: 4 gol, bir kırmızı kart, verilmeyen goller

İzmir'de nefes kesen maç: 4 gol, bir kırmızı kart, verilmeyen goller

İzmir'de nefes kesen ve hakem kararlarının damga vurduğu maçta Fenerbahçe deplasmanda Göztepe ile 2-2 berabere kaldı ve son dört haftada 7. puanını kaybetti.

İzmir'de nefes kesen maç: 4 gol, bir kırmızı kart, verilmeyen goller
16px
24px
30.11.2019 20:12
ABONE OLgoogle

Süper Lig'in 13. haftasında Göztepe, Fenerbahçe'yi konuk etti. Deplasmanda kırılgan görüntüsüyle bu sezon dış sahada inişli-çıkışlı bir performans sergileyen sarı-lacivertliler İzmir'den 2-2'lik skorla 1 puanla döndü.

Nefes kesen bir mücadeleye sahne olan maçta Fenerbahçe'nin gollerini 44'te Serdar Aziz ve 68'de Garry Rodrigues kaydetti. İki kez öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamayan Göztepe'nin sayıları ise 7'de Andre Castro ve 63'te penaltıdan Alpaslan Öztürk'ten geldi.

Maça ise VAR kararları damga vurdu. 55'te Göztepe VAR incelemesi sonucu penaltı kazandı. Topun başına gelen Alpaslan, Altay'ı geçemedi. Topu oyuna hızlıca sokan genç kaleci gole dönüşecek atağın da ilk pasını vermiş oldu. Top ağlara gitti ancak VAR incelemesiyle Altay'ın penaltı esnasında çizginin önünde olduğu tespit edildi.

Gol iptal edildi, penaltı tekrarlandı ve bu kez Alpaslan hata yapmadı ve top ağlara gitti!

Bu sonuçla Fenerbahçe puanını 22'ye yükseltti ve son 2 maçta 7 puan kaybetti. Göztepe ise puanını 17 yaptı. Maç öncesinde ilk 11'de olacağı açıklanan Hasan Ali Kaldırım, ısınmada sakatlandı ve yerine Deniz Türüç ilk 11'de başladı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde