İyilik İçin Sanat Abdülmecit Efendi Köşkü’nde

İyilik İçin Sanat Abdülmecit Efendi Köşkü’nde

İyilik İçin Sanat Derneği üyeleri, her çarşamba gerçekleştirdikleri Sanat Buluşmaları’nın 221’ncisini düzenledi. 221. Sanat Buluşması’nın durağı Koç Grubu Spor Tesisleri içinde bulunan Abdülmecit Efendi Köşkü’ydü.

İyilik İçin Sanat Abdülmecit Efendi Köşkü’nde
16px
24px
18.10.2019 04:36
ABONE OLgoogle

Abdülmecid Efendi Köşkü 16. İstanbul Bienali süresince Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Koç Koleksiyonu’ndan bir seçkiyi ağırlıyor.

İyilik İçin Sanat Derneği, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nden mezun sanat tarihçisi Rumeysa Cebeci’nin anlatımı ile hem Abdülmecit Efendi Köşkü’nü hem de İçimdeki Çocuk sergisini gezdi.

Ülkemizden ve dünyadan 60 kadar sanatçının 17. Yüzyıldan günümüze geniş bir döneme yayılan 100’den fazla yapıtının yer aldığı sergi, ziyaretçilerini  zamanla kaybetmeye yüz tuttukları içlerindeki çocukları dinlemeye davet ediyor.

“Sanat Buluşmaları”, www.iyilikicinsanat.org web sitesinden takip edilebiliyor

Türkiye’de sanat ortamının gelişimine katkıda bulunmak, genç sanatçıların eğitimini desteklemek, uluslararası platformlarda Türkiye’nin sanatçılarıyla yer almasını sağlamak amacıyla hiçbir maddi menfaat beklentisi olmayan sanata gönül vermiş kadınların öncülüğünde kurulan İyilik İçin Sanat Derneği’nin “Sanat Buluşmaları” ve güncel sanat haberleri derneğin  www.iyilikicinsanat.org/ web sitesinden takip edilebiliyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde