İstihdamı korumak ve artırmak ana hedefimiz

İstihdamı korumak ve artırmak ana hedefimiz

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk ile Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Burak Akkol, İstanbul’da bir araya geldi.

İstihdamı korumak ve artırmak ana hedefimiz
16px
24px
25.07.2020 17:19
ABONE OLgoogle

Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu’nun (TİSK) istihdamı korumak ve artırmak için yaptığı tespitleri ve sunduğu önerileri görüşmek üzere bir araya gelen Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk ve TİSK Yönetim Kurulu Başkanı Akkol, son dönemdeki ekonomik gelişmeleri yorumlayarak pandeminin işgücü piyasaları ve reel sektör üzerindeki etkilerini değerlendirdi.

Bakan Selçuk ve Yönetim Kurulu Başkanı Akkol, normalleşme döneminde ülkemizi rekabette öne çıkaracak sanayi odaklı işgücü dönüşümü ve yeni nesil çalışma biçimlerinin yaygınlaştırılması gibi öneriler üzerine görüş alışverişinde bulundular.  TİSK Başkanı Akkol, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'la görüştü: Hedefimiz güçlü bir büyüme yakalamak

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde