Kılıçdaroğlu iddiası: 'İlk ve son cumhurbaşkanlığı adaylığımdı'
GÜNDEM / 1 saat önce
Kılıçdaroğlu iddiası: "İlk ve son cumhurbaşkanlığı adaylığımdı"
Emekli bayram ikramiyesi ne kadar olacak?
EKONOMİ / 2 saat önce
Emekli bayram ikramiyesi ne kadar olacak?
Mayıs’ın kazandıranı külçe altın
EKONOMİ / 3 saat önce
Mayıs’ın kazandıranı külçe altın
Hakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanı Blinken ile telefonda görüştü
DÜNYA / 4 saat önce
Hakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanı Blinken ile telefonda görüştü
HABERLER>GÜNDEM
12 Kasım 2019 Salı - 07:35

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yeni danışmanı

Atama Kararları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlandı. Buna göre, Şeyda Nur Karaoğlu Cumhurbaşkanı Danışmanlığı'na görevine atandı.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yeni danışmanı

Cumhurbaşkanlığı, Bilgi Edinme Değerlendirme Kurulu, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Dışişleri Bakanlığı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Tarım ve Orman Bakanlığı ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına ilişkin atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı.

ERDOĞAN’IN YENİ DANIŞMANI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan atama kararlarına göre, Cumhurbaşkanı Danışmanlığına Şeyda Nur Karaoğlu atandı.

DİĞER ATAMALAR

Bilgi Edinme Değerlendirme Kurulu üyeliklerine İbrahim Acarlı (Yargıtay), Ahmet Hüsrev Vural (Danıştay), Prof. Dr. Mahmut Koca (Ceza Hukuku), Prof. Dr. Hasan Nuri Yaşar (İdare Hukuku), Prof. Dr. Hasan Tahsin Fendoğlu (Anayasa Hukuku), Av. Ünsal Toker (Türkiye Barolar Birliği), İsmail Kurul (Devlet Denetleme Kurulu Üyesi), Hayrettin Kurt (Hazine ve Maliye Bakanlığı Başhukuk Müşaviri ve Muhakemat Genel Müdürü) ve Hakan Öztatar (Adalet Bakanlığı) getirildi. 

#reklam#

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığında açık bulunan iş müfettişliğine, yapılan yeterlik sınavında başarı gösteren İş Müfettiş Yardımcısı Rahman Gülay’ın ataması yapıldı.

Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Teşkilatı (UNESCO) nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Daimi Temsilcisi Ahmet Altay Cengizer merkeze alındı. Dışişleri Bakanlığında açık bulunan Dış Politika Danışma Kurulu üyeliklerine Mehmet Ferden Çarıkçı ve Aydan Yamancan’ın atamaları gerçekleştirildi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığında Enerji İşleri Genel Müdür Yardımcılıklarına Engin İlseven ve Mehmet Özdemir, Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş. (TEDAŞ) Genel Müdürlüğünde açık bulunan Genel Müdür Yardımcılığına ve Yönetim Kurulu Üyeliğine, Türkiye Elektrik İletim A.Ş. (TEİAŞ) Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Ismuk atandı.

ÜÇ İLİN MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ GÖREVDEN ALINDI

Milli Eğitim Bakanlığınca Amasya İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş, Bingöl İl Milli Eğitim Müdürü Kadri Engin ve Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan görevlerinden alındı. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığında açık bulunan Yozgat İl Müdürlüğüne, Çankırı İl Müdürü Yusuf Möhür getirildi. 

#reklam#

Tarım ve Orman Bakanlığınca Çölleşme ve Erozyonla Mücadele Genel Müdürü Ahmet İpek ile Rehberlik ve Teftiş Başkanı Süleyman Değerli görevlerinden alındı. Ayrıca Muğla İl Tarım ve Orman Müdürü Şakir Fırat Erkal da görevden alınırken, bu suretle boşalan Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne Barış Saylak atandı. Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğünde açık bulunan Yönetim Kurulu Üyeliğine ise Volkan Mutlu Coşkun’un ataması yapıldı.

AYRICALIKLI ÜYELİK
Patronlarla ilgili güncel, ekonomi, finans konularından haberdar olmak ister misin?
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol
Adınız, Soyadınız:
E-posta adresiniz:

YORUMLAR


Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM

BENZER HABERLER

İmamoğlu'ndan Erdoğan'a cevap
Dolmabahçe Sarayı’nda ziyaretçi rekoru!
Erdoğan’dan İmamoğlu’na sert sözler
Egemen Bağış'ı Prag'a taksiciler uğurladı
15 Temmuz'da Erdoğan'ın rotasını yayımlayan kuruluşun kurucusunu Türkiye'ye kim davet etti
Erdoğan: Sakalımızı tıraş ettiler ama biz onların kollarını kesiyoruz
Hakim sandığı sevgilisi evli dolandırıcı çıktı, kabusu oldu
6 üniversitede yeni fakülteler kuruldu
Perinçek: Atatürkçü örgütlerde sözde Atatürkçüler var
“Türk hisse senetlerinde travma yaşayan yabancıların geri dönmesi 10 yılı bulabilir”
FİNANS / 1 saat önce
“Türk hisse senetlerinde travma yaşayan yabancıların geri dönmesi 10 yılı bulabilir”
Bodrum'da deniz girmenin bedeli ağırlaştı...Plaj giriş ücretlerine döviz etkisi
GÜNDEM / 4 saat önce
Bodrum'da deniz girmenin bedeli ağırlaştı...Plaj giriş ücretlerine döviz etkisi
Araştırma: Kuraklık en çok pamuk, ayçiçeği ve buğdayı vurdu
EKONOMİ / 5 saat önce
Araştırma: Kuraklık en çok pamuk, ayçiçeği ve buğdayı vurdu
Yeni Renault Clio Türkiye'de tanıtıldı
OTOMOBİL / Az önce
Yeni Renault Clio Türkiye'de tanıtıldı
Advertisement
Yeni Renault Clio Türkiye'de tanıtıldı
OTOMOBİL / Az önce
Yeni Renault Clio Türkiye'de tanıtıldı
AB, oturma ve çalışma iznini düzenleyen kuralları güncelliyor
DÜNYA / 34 dk. önce
AB, oturma ve çalışma iznini düzenleyen kuralları güncelliyor
Türklerin başvurularını en çok hangi ülkeler reddetti?
DÜNYA / 31 dk. önce
Türklerin başvurularını en çok hangi ülkeler reddetti?
Dubai'de ofis, Suudi Arabistan'da fabrika
PATRONLAR / 34 dk. önce
Dubai'de ofis, Suudi Arabistan'da fabrika
Patronlar Dünyası uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Ana Sayfa Patronlar Ekonomi Finans Gündem Dünya Spor Medya Tekstil İşte Başaranlar Aktüel
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva
X

AYRICALIKLI ÜYELİK

Patronlarla ilgili güncel, ekonomi, finans konularından haberdar olmak ister misin?
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol