İşte Aslışah Alkoçlar'ın yeni sevgilisi: Ünlü holdingin veliahtı...

İşte Aslışah Alkoçlar'ın yeni sevgilisi: Ünlü holdingin veliahtı...

Hakan Sabancı ile yollarını ayıran Aslışah Alkoçlar, yeni bir ilişkiye adım attı...

İşte Aslışah Alkoçlar'ın yeni sevgilisi: Ünlü holdingin veliahtı...
16px
24px
09.04.2017 19:51
ABONE OLgoogle

Hakan Sabancı'yla 1 yıllık aşkı Ekim 2016'da biten Aslışah Alkoçlar'ın Türkiye'nin önde gelen holdinglerinden birinin veliahtı ile yeni bir ilişkiye başladığı iddia edildi.
 
 Alkoçlar, yeni aşkın sinyalini "Kalbimi çarptırıp görüştüğüm kimse yok desem Pinokyo gibi burnum uzar" diyerek vermişti.
 
 Alkoçlar'ın iki ay önce Karaköy'deki bir mekandan çıkarken de objektiflere yakalanan kişinin Varlıbaş Holding'in veliahtı Ergin Varlıbaş olduğu ikilinin yakın dostları sayesinde öğrenildi.


 
 Gizli gizli görüşen sosyetik çiftin, geçen ay yaptığı Yunanistan kaçamağı da yakın dostları Meryem Uzerli'nin sevgilisi Alp Özcan'ın paylaşımıyla ortaya çıktı.
 
Milliyet'in haberine göre; Aslışah Alkoçlar'ın dostlarına da "Hakan'la ilişkimizi çok göz önünde yaşadık. Bu hatayı tekrar yapmak istemiyorum. Zaten daha duygularımdan da emin değilim. İlişkinin adı konduğunda Ergin'le birlikte açıklarız" dediği iddia edildi.

Varlıbaş Holding'in veliahtı Ergin Varlıbaş

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde