İşte 2022'de Türkiye'yi bekleyen en büyük tehlike!

İşte 2022'de Türkiye'yi bekleyen en büyük tehlike!

Ekonomist Atilla Yeşilada, Youtube yayınında dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. Yeşilada, 2022 senesinde dünya ve Türkiye ekonomilerinde iki büyük tehlikeyi ve öngörülemeyen tehlikeleri açıkladı.

İşte 2022'de Türkiye'yi bekleyen en büyük tehlike!
16px
24px
06.01.2022 14:33
ABONE OLgoogle

Çin ekonomisinin beklenmeyen bir çıkış yapabileceğini söyleyen Yeşilada, Türkiye'deki yüksek enflasyonun ise sadece 2022'de değil 2023 yılında da ekonomiyi krize sürükleyebileceği tahmininde bulundu.

Atilla Yeşilada, emtia fiyatlarında oluşan balona dikkat çekerek, jeopolitik gerilimlerin, iklim değişikliği ve getirdiği felaketlerin ekonomilerde üzerindeki baskısını ele aldı. Öte yandan gıda fiyatlarının da dünya çapında şüpheli konumda olduğunu söyledi.

 2022'NİN SİYAH KUĞUSU BELLİ OLDU

Omicron varyantını ise 2022 başında 'siyah kuğu' olduğunu ifadelerini kullanan Ekonomist Atilla Yeşilada, 'Tüm planları bozabilir' dedi.

 TÜRKİYE İÇİN EN BÜYÜK TEHLİKE NEDİR?

 Türkiye ekonomisinde ise büyük tehlikeyi açıklayan Ekonomist Atilla Yeşilada,  '2023 yılına da “yüksek enflasyonla” girmek resesyon ve yeni bir mali krize yol açabilir' değerlendirmesinde bulundu.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde