İstanbul’un en çok fiş kesen mekanları

İstanbul’un en çok fiş kesen mekanları

Galataport haberimizde de değindiğimiz gibi Karaköy son yıllarda turizmin en gözde merkezlerinden biri haline geldi.

İstanbul’un en çok fiş kesen mekanları
16px
24px
21.02.2020 16:12
ABONE OLgoogle

İstanbul’a gelen yerli yabancı turistlerin uğrak yeri. Buraya gelen ziyaretçilerin uğramadan gitmediği birkaç mekan var. Karaköy Güllüoğlu, Namlı, Koska Helvacısı, Köşkeroğlu bunlardan bazıları.

Bu mağazalar günün ilk saatlerinden, gecenin geç saatlerine kadar her daim satışın yapıldığı yerler. Dükkanlardan hiç insan eksik olmuyor. Neredeyse 24 saat hizmet verecekler. Karaköy trafiğe kapatılıyor, otopark yıkılıyor

Allah bereketlerini artırsın, iyi iş de yapıyorlar. Biz de bu mekanlarda günlük kaç fiş kesildiğini merak ettik. Öğrendiğimizde biz de şaşırdık. Beklentilerimizin çok üstünde fiş kesildiğini öğrendik.

Sadece Karaköy Güllüoğlu’nda günlük ortalama 5 bin 500 fiş kesiliyormuş. Hemen komşusu Namlı’da da en az 2 bin 500 fiş kesiliyormuş.

Koska Helvacısı ve Köşkeroğlu’nda ise rakamların bin civarında olduğunu duyduk. Rakamları duyunca İstanbul’da bir günde en fazla fişin buralarda kesildiğini iddia etsek her halde haksız sayılmayız.

Para Dergisi

 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde