İstanbul'ın göbeğinde çakarlı araçla yol kesip adam bıçakladı: Muhammed Enes Uysal tutuklansın!

İstanbul'ın göbeğinde çakarlı araçla yol kesip adam bıçakladı: Muhammed Enes Uysal tutuklansın!

Dün öğle saatlerinde trafikte yaşanan bir olay, duyanlara yok artık dedirtti.

İstanbul'ın göbeğinde çakarlı araçla yol kesip adam bıçakladı: Muhammed Enes Uysal tutuklansın!
16px
24px
22.08.2020 09:09
ABONE OLgoogle

Twitter'da "masal_ortusu" isimli kullanıcının paylaştığı görüntüler, izleyenleri şaşkına çevirdi. Görüntülerde adının Muhammed Enes Uysal olduğu belirlenen bir şahıs, çakarlı araçla yol keserek Dadaş Aras isimli bir kişiyi bıçakladı.

İddiaya göre 34 PML 55 plakalı lüks minibüsün sürücüsü M.E.U aracında bulunan çakar tertibatını kullanarak aracıyla seyir halindeyken kendisine yol vermeyen Dadaş Aras’ın önünü kesti.

İddialara göre polis olduğunu ve kendisine neden yol vermediği şeklinde Aras’a tepki gösteren maganda, sürücüyle tartışamaya başladı. Tartışma sırasında önü kesilen Dadaş Aras cep telefonu ile yaşananları ve araçta bulunan çakar sistemini kaydetmeye başladı. Şahsın görüntüleri çektiği sırada iyice sinirlenen magandanın küfürler ederek tehditler savurduğu görüldü. Bir süre sonra telefon kaydı son bulurken saldırgan şahıs Dadaş Aras’ı 5 yerinden bıçakladı.

?ref_src=twsrc%5Etfw">August 22, 2020

Çevrede bulunan vatandaşlar hemen durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahalesini olay yerinde yaptığı Aras’ı ambulans ile hastaneye kaldırdı. Olay yerine gelen polis ekipleri de araç üzerinde parmak izi çalışması yaparak kaçan şahsı yakalamak için çalışma başlattı.

"Neden yol vermiyorsun diye küfür etti"

Yaşadığı dehşeti hastane odasında anlatan Dadaş Aras şöyle konuştu: Araç arkamdan siren çalarak geliyordu. Yol ver diye bağırıyordu. Bende yol verdim sağa kaydım soluma gelerek bana neden yol vermiyorsun diye küfür etti. Bende ne küfür ediyorsun polis küfür eder mi dedim. O da bana ben senden yol istiyorum vermiyorsun dedi. Birden hızlandı aracıyla önümü kesti. Arabadan indi yanıma geldi. Ben polisim dur deyince neden durmuyorsun diyerek ehliyetimi istedi. Elini beline koyduğunda silahını gördüm. Bende bunun üzerine polis mi diye düşündüm. Çünkü İstanbul’un ortasında üç şeritli yolda önünüzü bir araç kesiyor bende tekrardan kimliğini sordum. Sen kimsin dedi bende videoya almaya başladım. Ben videoya almaya başlayınca bana küfür etmeye ve tehdit etmeye başladı. Bende arabadan indim ve çakarın yandığını göstermek için videoya aldım. Ama bu sırada hala polis mi diye düşünmeye devam ettim. Bu sırada ben video kaydını durdurdum ve araca doğru yönelmeye başladığım da ensemden bir ses duydum. Ben yere uzandım düştüm. Bir baktım beni bıçaklıyor. Allah’ım kimsenin başına vermesin.Ben arabanın altına girdim sürünerek. Arkada bir gri aracın olduğunu gördüm. Sürünerek aracın içine attım kendimi. Allah razı olsun beni o yetiştirdi hastaneye. Kan kaybından ölebilirdim. İstanbul’un göbeğinde polisim diye magandalık yaptılar. Adam kapıyı kapatarak beni hastaneye götürdü. Ben malzemeyi yeni indirdim torpidoda malzemelerim paralarım var dedim. Aracında olduğum kişi de boş ver parayı seni hastaneye yetiştirelim dedi. Kardeşim araca geldiğinde araçta hiçbir şey kalmamış.

30 BİN LİRA ÇALINDI

Hastanede ifadesi alınan Dadaş Aras'ın, seyir halindeyken çakar yakan sürücünün önce yolunun kesitiğini ardından polis olarak tanıttığını akabinde de bıçaklı saldırısına uğradığını söylediği belirtildi. Şüpheliden şikayetçi olan Aras'ın ayrıca şüphelinin, araçta  bulunan 30 bin lira parasını, kontak anahtarını ve ruhsatını alarak kaçtığını söylediği öğrenildi.

6 FARKLI SUÇ KAYDI VAR

Şüpheli Muhammet Enes U.’nun 6 ayrı suç kaydı olduğu öğrenildi. Öte yandan şüpheli hakkında yakalama kararı çıkartılırken, yurt dışına çıkış yasağı konuldu.

Yurt Gazetesi

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde