İstanbul, Sibirya'dan gelen soğuk havanın etkisi altına giriyor. Megakente perşembe günü yılık ilk karının düşmesi bekleniyor.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi'nden yağış uyarısı geldi. Geçen hafta sonu yaşanan yağışlara benzer şekilde bu hafta da İstanbul genelinde kuvvetli sağanak yağmur geçişleri yaşanacağı belirtildi. Perşembe günü ise karla karışık yağmur ve kar beklendiği açıklandı.
Kuvvetli yağışların çarşamba günü sabah saatlerinden itibaren etkisini kaybetmesi bekleniyor. Ardından gelecek soğuk hava ile birlikte sıcaklıkların da hızla azalarak kış değerlerine gerileyeceği tahmin ediliyor.
İstanbul Valiliği'nden uyarı
İstanbul Valiliği'nden de yapılan açıklamada, "İstanbul’da Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü’nün değerlendirmelerine göre, bugün (12 Ocak) beklenen yağışların öğle saatlerinden itibaren kuvvetli; yer yer çok kuvvetli olması beklendiğinden dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" denildi.
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |