İstanbul'da mesai saatleri değişti

İstanbul'da mesai saatleri değişti

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul'da sanayide mesai saatlerin değiştiğini açıkladı.

İstanbul'da mesai saatleri değişti
16px
24px
04.11.2020 14:36
ABONE OLgoogle

İstanbul İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi, Vali Ali Yerlikaya başkanlığında video konferans yöntemi ile toplandı.

Toplantı sonrası Yerlikaya, kameralar karşısına geçti. Yerlikaya'nın son dakika açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"İşçi ve işveren sendikalarımız, meslek odalarımız, STK'larımız ile istişareler ettik. Sanayide çalışanların 07.00'de mesaiye başlaması kararı alındı. 9 Kasım'dan itibaren başlayacak. Salgının üstesinden birlikte geleceğiz, birlikte başaracağız." 

İSO: OLUMLU BULUYORUZ

İstanbul Sanayi Odası Başkanı Erdal Bahçıvan da, "İstanbul Valimiz Sn Ali Yerlikaya'nın açıkladığı yeni mesai saatlerini pandemiyle mücadele açısından olumlu buluyoruz. Sanayi sektörümüz, pandeminin başından beri sergilediği özverili çalışmalarını yeni mesai saatlerinde de sergileyerek salgınla mücadeleye azami katkı yapacaktır" diye açıklama yaptı. 

TİM: KATKIDA BULUNACAĞIZ

TİM Başkanı İsmail Gülle de, "Türkiye olarak #Covid19'a karşı ortak mücadelemizi birlikte sürdürmeye devam ediyoruz. İstanbul Valimiz Sn. @AliYerlikaya  'nın 'Sanayi Sektöründe ve Kamuda mesai çalışmalarına ilişkin' açıklamalarını son derece önemli buluyoruz, TİM ailesi olarak sürece katkıda bulunacağız." dedi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde