İstanbul Havalimanı'nın kargocusu Bilin Lojistik de konkordato aldı

İstanbul Havalimanı'nın kargocusu Bilin Lojistik de konkordato aldı

Dün açılışı yapılan yeni İstanbul Havalimanı'na kargo hizmeti verecek şirketler arasında yer alan Bilin Lojistik şirketi de konkordato istedi...

İstanbul Havalimanı'nın kargocusu Bilin Lojistik de konkordato aldı
16px
24px
30.10.2018 14:47
ABONE OLgoogle

İGA Havalimanı İşletmesi AŞ ile geçtiğimiz yıl altı şirket arasında Kargo Şehri ve Yer Hizmetleri Kampüsü için alan tahsis sözleşmesi imzalamıştı. 250 milyon avroluk anlaşmalar 25 yıllık işletme süresince geçerli olacak.

İstanbul Yeni Havalimanı yönetimi ile şirketler arasında imzalanan anlaşmaya göre, MNG, PTT, Çelebi Hava Servisi, HAVAŞ, Sistem Lojistik ve Bilin Lojistik kargo şehrinde, MNG, Çelebi Hava Servisi ve HAVAŞ ise yer hizmetleri kampüsünde hizmet verecek.

İGA Havalimanı İşletmesi'nin anlaşma imzaladığı altı şirket arasında yer alan Bilin Lojistik de konkordato aldı.

patronlardunyasi.com sitesinde yer alan habere göre, İstanbul 1. Asliye Mahkemesi, Bilin Lojistik şirketine üç ay konkordato verdi...

İŞTE MAHKEME KARARI

"Konkordato talebinde bulunan davacılar BİLİN GLOBAL TAŞIMACILIK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ, BİLİN GÜMRÜK MÜŞAVİRLİĞİ LİMİTED ŞİRKETİ, BÜYÜK DOĞU DIŞ TİCARET DANIŞMANLIK ANONİM ŞİRKETİ ve CEMİL SARUHAN SARMAN vekili tarafından açılan ve mahkememizde görülmekte olan Konkordatonun Tasdiki davası nedeniyle;

İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü'nün;

676670 nosunda kayıtlı BİLİN GLOBAL TAŞIMACILIK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ,

494239 nosunda kayıtlı BİLİN GÜMRÜK MÜŞAVİRLİĞİ LİMİTED ŞİRKETİ,

BÜYÜK DOĞU DIŞ TİCARET DANIŞMANLIK ANONİM ŞİRKETİ ve CEMİL SARUHAN SARMAN hakkında İİK. 288. maddesi yollamasıyla İİK. 287. maddesi gereğince 17.10.2018 tarihi saat 16:30'dan itibaren 3 AY SÜREYLE GEÇİCİ MÜHLET VERİLMİŞTİR. 

Alacaklıların ilandan itibaren 7 günlük kesin süre içinde dilekçeyle Mahkememize müracaat ederek konkordato mühleti verilmesini gerektiren bir hal bulunmadığını delilleriyle birlikte ileri sürerek konkordato talebinin reddini isteyebilecekleri hususu İİK. 288. maddesi uyarınca ilanen tebliğ olunur. 22/10/2018" 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde