İstanbul Fikirtepe'de 24 katlı rezidansta korkutan yangın!

İstanbul Fikirtepe'de 24 katlı rezidansta korkutan yangın!

İstanbul Fikirtepe'de 24 katlı bir rezidansta çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor. Bina sakinlerinin binadan tahliye edildiği bildirildi.

İstanbul Fikirtepe'de 24 katlı rezidansta korkutan yangın!
16px
24px
15.10.2022 22:09
ABONE OLgoogle

Fikirtepe Mahallesi Rüzgar Sokak'taki 24 katlı binada henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Alt katlarda başlayan yangın, kısa sürede dış cephe kaplaması üzerinden binanın en üst katına kadar ulaştı.

İhbar üzerine bölgeye sevk edilen Kadıköy, Üsküdar, Ümraniye ve Kartal itfaiye ekiplerinin yangını söndürme çalışmaları sürüyor.

Bina sakinleri tahliye edildi.

?ref_src=twsrc%5Etfw">October 15, 2022  <blockquote class="twitter-tweet"><p lang="tr" dir="ltr"><a href="https://twitter.com/hashtag/fikirtepe?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#fikirtepe</a> mekanik unsurların önüne ahşap kapama yaparsan böyle olur. En fazla ısınan bölüm. Bakın klima motorları vs.bu kapamanın altında. Bu binaya bu malzeme ile ruhsat verilir mi? O bölümde yanmaz malzeme tercih edilmeliydi... Sonu daha büyük felaket olabilirdi! <a href="https://t.co/5I8Z7nPdkV">pic.twitter.com/5I8Z7nPdkV</a></p>&mdash; Gokhan Beder (@gokhan_beder) <a href="
?ref_src=twsrc%5Etfw">October 15, 2022</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde