İsmail Küçükkaya'dan 2. ''Adam kazandı'' vakası

İsmail Küçükkaya'dan 2. ''Adam kazandı'' vakası

Halk TV'de yayınlanan Seçim Özel programında İsmail Küçükkaya ve Mehmet Tezkan'ın sonuçlar üzerinden yaptığı yorumlar, tepkilere neden oldu. Küçükkaya seçim sonuçları için "Hem AK Parti hem de Erdoğan'ın böyle alması çok çarpıcı, büyük başarı" ifadelerini kullandı.

İsmail Küçükkaya'dan 2. ''Adam kazandı'' vakası
16px
24px
15.05.2023 00:44
ABONE OLgoogle

14 Mayıs seçim sonuçları çeşitli televizyon kanallarından büyük bir heyecanla takip edildi. Halk TV’de yayınlanan Seçim Özel yayının sunan İsmail Küçükkaya ve Mehmet Tezkan’ın canlı yayındaki ifadeleri ise tepki çekti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın aldığı oy oranının büyük başarı olduğunu söyleyen Küçükkaya şu ifadeleri kullandı:

“21 yılın iktidarının yıpranmışlığına rağmen, yaşadığımız depreme rağmen hem AK Parti ve hem Erdoğan'ın böyle alması çok çarpıcı, büyük başarı.”

Mehmet Tezkan ise, seçim sonuçları ile ilgili “Erdoğan birinci turda alamayacağını biliyordu. Ne istiyordu? İkinci tura kalsın. Oldu mu, oldu. İkinci tura kalırken Meclis'te çoğunluk Cumhur İttifakı olsun istiyor muydu, istiyordu. Bu 290 bile olsaydı bende diyecekti. Bu şekilde ikinci tura girme rahatlığını alıyorsa almıştır demektir” dedi.

Tezkan ve Küçükkaya’nın seçim sonuçları ile ilgili yorumları sosyal medyada kısa sürede geniş yer bularak tepkilerin hedefi oldu.

patronlardunyasi.com

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde