İsmail Küçükkaya 3 Milyon Dolara transfer oldu iddiası

İsmail Küçükkaya 3 Milyon Dolara transfer oldu iddiası

Gazeteci İsmail Küçükkaya'nın Fox TV'den Halk TV'ye geçtiği duyuruldu. Küçükkaya, haftanın 5 günü sabah programı yapacağını aktardı.

İsmail Küçükkaya 3 Milyon Dolara transfer oldu iddiası
16px
24px
24.08.2022 07:51
ABONE OLgoogle

İsmail Küçükkaya, Fox TV'den Halk TV'ye transfer oldu. Transferin sponsorunun İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu olduğu iddia edildi. İmamoğlu sponsorluğundaki transferde Küçükkaya'ya ödenecek miktar da ortaya çıktı.

Fox TV'nin sabah haberlerini sunan İsmail Küçükkaya, Halk TV'ye transfer oldu.

Gerçekgündem'de yeralan habere göre Fox TV'nin yayınlanan yeni sezon tanıtım filminde yer alan İsmail Küçükkaya'nın transferini önce Halk TV'nin sahibi Cafer Mahiroğlu, daha sonra da gazeteci İsmail Saymaz duyurdu.

İsmail Küçükkaya'nın transferinin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun sponsor olduğu iddia edildi.

Halk TV'nin patronu Cafer Mahiroğlu Boğaz'daki villasına kaçak kat çıktı! İBB sessiz kaldı

3 MİLYON DOLARI İMAMOĞLU VERECEK İDDİASI

Uçan Kuş'ta yer alan bilgilere göre; yakın arkadaşı Ekrem İmamoğlu'nun sponsorluğunda gerçekleşen transferde Küçükkaya'nın 3 milyon dolar alacağı belirtildi.

İsmail Küçükkaya'nın, Halk TV’nin patronu Cafer Mahiroğlu’ndan gelen teklifi önce Fox TV’ye ilettiği, yarısı kadar bir tutara Fox’ta kalabileceğini söyledi.

Ancak Fox yönetimi, "Yeni kanalın hayırlı olsun" yanıtını verdi.

Halk TV'nin sahibi Mahiroğlu'nun transferi açıkladıktan sonra Halk TV izleyicilerinden yoğun tepki aldığı görüldü

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde