İşbaşaran Group UK, İngiltere'de gayrimenkulde büyümeye devam ediyor

İşbaşaran Group UK, İngiltere'de gayrimenkulde büyümeye devam ediyor

Londra merkezli gayrimenkul yatırım, inşaat ve otelcilik şirketler grubu İşbaşaran Group UK, yeni projelerle İngiltere'de büyümeye devam ediyor!

İşbaşaran Group UK, İngiltere'de gayrimenkulde büyümeye devam ediyor
16px
24px
08.11.2022 08:56
ABONE OLgoogle

Yönetim kurulu onursal başkanlığını iş insanı ve eski milletvekili Feyzi İşbaşaran’ın yaptığı, kızı Nazlı Ece İşbaşaran ve oğlu Uğur Kaan İşbaşaran’ın yönetim kurulu üyeliklerini yaptığı yatırım şirketi İşbaşaran Group, başta Londra olmak üzere İngiltere’nin 7 farklı şehrinde gayrimenkul yatırım ve inşaat projeleri geliştiriyor.

Londra ve diger bölgelerde tamamladigi yatırım ve gayrimenkul projelerinin yanı sıra otelcilik alanında ise Kuzey İngiltere’de kendi markası @balinhotels ile 2 farklı konseptte oteli olan @isbasarangroup farklı şehirlerde de otel zincirini geliştirmeyi hedefliyor. 

Şuan grubun üzerinde çalıştığı ve imzalarını atmış olduğu yeni projesi ise İngiltere’deki high street konsepti. 

İşbaşaran Group UK, bu yeni projesinde ana cadde üzerinde mevcut halde kurumsal kiracıları Pizza Hut, H. Samuel gibi markaları bulunduran kira getirili gayrimenkulun ileriki safhalarında rezidans, ofis alanı ve yeni ticari alanlarla çeşitlendirerek mixed-use bir marka geliştirmeyi ve ülkenin çeşitli bölgelerinde bu şekilde ana caddelerde değer yaratan bir konsept geliştirmeyi planlıyor.

Grubun diğer yatırımları ve önümüzdeki dönemlerde başlayacağı inşaat projeleri özellikle Memphis Belle fiminin de çekildiği eski İngiltere Hava Kuvvetlerine bağlı askeri havalimanın bir bölümüne yapılan arsa yatırımı üzerine projelendirme çalışmaları devam ediyor. 

Essex bölgesinde deniz kenarı tatil köyü konsepti yapılacak yatırım ve Londra’ya 1 saat mesafede Swindon şehrinde bahçeli evlerden oluşacak 48 konutluk yatırım projesinin hazırlık ve imar çalışmaları devam ediyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde