İş, sanat ve siyaset İpek-Dağlı nikahında buluştu

İş, sanat ve siyaset İpek-Dağlı nikahında buluştu

Muhammed Emin İpek ile Hale Dağlı iş, sanat ve siyaset dünyasından birçok seçkin konuğun katıldığı bir düğünle evlendi.

İş, sanat ve siyaset İpek-Dağlı nikahında buluştu
16px
24px
17.08.2020 13:44
ABONE OLgoogle

Rubenis Şirketler Grubu Yönetim kurulu Başkanı Hasan İpek'in oğlu Muhammed Emin İpek ile Malatyalı sanayici Nadir Dağlı’nın kızı Hale Dağlı, Raffles Hotel İstanbul’da sanat, siyaset ve iş dünyasından birçok seçkin konuğun katıldığı bir düğünle dünyaevine girdi.

Çiftin şahitliğini Yalova milletvekili Muharrem İnce, iş insanı Vahap Küçük, iş insanı Hasan Kan, sanatçı Oktay Kaynarca, iş insanı Müslüm Çetinkaya, iş insanı İsmail Hakkı Kısacık, iş insanı Çağla Öztürk, iş insanı Serdar Mutlu ve iş insanı Mustafa Kama yaptı.

Lavin Event Organizasyon tarafından gerçekleştirilen düğünde sanatçı Alişan sahne aldı.

800’e yakın davetlinin katıldığı düğünde çifti ailesi ve sevenleri yalnız bırakmadı. Koronavirüs nedeniyle sosyal mesafe kuralına uyulması için gün içerisinde öğlen ve akşam düğünü olarak çift düğün gerçekleştirildi.

Tüm masalarda alınan önlemler kapsamında antibakteriyel jel ve maske bulundurulup, tüm servisler özenle paketlendi. Yoğun tedbirlerin alındığı düğünde sosyal mesafe kuralına uymaya özen gösterildi.

Spor Dünyası Yönetim Kurulu Üyesi olan Muhammed Emin İpek eşi için romantik bir şarkı da seslendirken, çift duygusal anlar yaşadı.

Çiftin ön balayı için Marmaris’de tekne tatiline çıkacakları, uçuşların açılmasıyla birlikte Bahamalar’a gidecekleri öğrenildi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde