İş dünyası, Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu kutladı

İş dünyası, Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu kutladı

İş dünyasının çatı örgütü TOBB yönetimi ile 100. yılında rakiplerini geride bırakarak şampiyonluk ipini göğüsleyen Fenerbahçe'nin yönetimi Ankara'da buluştu.

İş dünyası, Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu kutladı
16px
24px
23.05.2007 08:28
ABONE OLgoogle

İş dünyasının çatı örgütü Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) yönetimi ile 100. yılında rakiplerini geride bırakarak şampiyonluk ipini göğüsleyen Fenerbahçe'nin yönetimi Ankara'da buluştu. 
 
Gecede pasta kesilerek şampiyonluk kutlandı. Pastayı, Birlik Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Ankara Sanayi Odası Başkanı Zafer Çağlayan ile Sarı-Lacivertli kulübün başkanı Aziz Yıldırım ve İkinci Başkan Nihat Özdemir kesti. ASO Başkanı Çağlayan, Fenerbahçeli olan Hisarcıklıoğlu'na üzerinde "Şampiyon Fenerbahçe'yi tebrik ederim" yazılı bir çiçek verdi.

Buluşmadan duyduğu mutluluğu dile getiren Başkan Hisarcıklıoğlu, "Şampiyonluk için başkan başta olmak üzere, yönetim kurulu üyelerine, futbolcu ve taraftarlara teşekkür ediyorum. 100. yılda çok anlamlı bir kupa." dedi. Öte yandan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile Türk Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Arzuhan Yalçındağ, Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer ile görüştü.

45 dakika süren randevuda Hisarcıklıoğlu ve Yalçındağ, veda ziyaretinde bulundukları Sezer'e 'görevde bulunduğu süre içinde iş dünyasına verdiği destek ve katkılarından dolayı' teşekkürlerini sundu. Odalar Birliği Başkanı Hisarcıklıoğlu, görüşmeye ilişkin, "Teşekkür ziyareti." demekle yetindi. Cumhurbaşkanı seçimine ilişkin yaşanan olaylara değinmediklerini aktaran Hisarcıklıoğlu, ziyaretin 10 gün önceden belli olduğunu aktardı.

Ercan Baysal/Zaman

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde