İnternetten yüzlerce milyar liralık gayrimenkul satışı nasıl yapılıyor?

İnternetten yüzlerce milyar liralık gayrimenkul satışı nasıl yapılıyor?

Türkiye ekonomisinin dayandığı inşaat sektörü, düşen ve düşmeye devam edecek olan faizlerle hareketlenmeye başladı. Peki inşaat sektöründeki geçici oluşan stoklar hızla nasıl eriyecek?

İnternetten yüzlerce milyar liralık gayrimenkul satışı nasıl yapılıyor?
16px
24px
12.09.2019 11:14
ABONE OLgoogle

Satılması en zor ve uzun sürede karar verilen şey gayrimenkul. 2003 yılından beri Türkiye’nin en büyük inşaat şirketlerinin projelerinin internet satışlarının planlamasını yapan Web Planlama, Türkiye’nin en büyük inşaat markaları için  2008’den beri internette 100 milyon TL’nin üzerinde reklam satın alması yaparak hem müşterilerinin hayatını değiştirdi, hem ülke ekonomisine büyük anlamda katkı sağladı.

Paranızı internetin arka sokaklarında internet dolandırıcılarına kaptırmayın

Tüm sektörler için kurumsal olarak en  büyük hayal; en az maliyetle,  internetten ulaştığımız müşterilerimizle hayatımızın değişmesi, gerçek anlamda zenginleşmek. Bireysel olarak; milyonlarca gerçek takipçiye ulaşıp  şöhret kazanmak.  En büyük  kabusumuz internette rezil olmak.  

İnternette müşterilerinin ürün, hizmet, yatırım satışlarını sağladığına  dair kalıcı referansları olmayan, internette sektör yaratma, şirket büyütme tecrübesi olmayan reklam ajanslarıyla çalışarak paralarını boşa harcayıp internete küsen, tek vitrinleri internet , tek dükkan müşterisi girişleri internet reklamı olduğu halde internette ne yapacağını bilmedikleri için büyük hayallerle kurulup kapanan e-ticaret siteleri gibi olmayın. Çalıştığınız reklamcının bir başarı hikayesi var ise sizin de olacaktır.

Profesyonellerle çalışmanın faydasını göreceksiniz!

İnternetin nimetlerinden faydalanmak, internette, markanızı alıcısıyla buluşturmak, satış yapmak için Web Planlama 17 yıllık internette marka, ürün, hizmet satışı deneyiminden yararlananın. Paranızı internetin arka sokaklarında internet dolandırıcılarına kaptırmayın.

Web Planlama'ya dair detaylı bilgi almak için tıklayın!

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde