İngiltere'de 13 yeni vaka; Koronavirüs tespit edilen kişi sayısı 36'ya yükseldi

İngiltere'de 13 yeni vaka; Koronavirüs tespit edilen kişi sayısı 36'ya yükseldi

İngiltere’de 13 kişide daha Koronavirüs görülmesi sonucu ülkedeki toplam vaka sayısının 36'ya yükseldi.

İngiltere'de 13 yeni vaka; Koronavirüs tespit edilen kişi sayısı 36'ya yükseldi
16px
24px
02.03.2020 07:56
ABONE OLgoogle

Çin’in Vuhan kentinden dünyaya yayılan Koronavirüs, İngiltere’de de yayılmaya devam ediyor. İngiltere Sağlık Direktörü Prof. Chris Whitty, bugün yaptığı açıklamada, bugün 12 kişide daha Koronavirüs tespit edildiğini ve ülkedeki toplam vaka sayısının 35'e yükseldiğini kaydetti.

Whitty’nin açıklamasına göre, hastalardan 6’sı İtalya, 2'si ise İran seyahatinden döndü ve 3 kişi ise virüs görülen kişilerle temas etti. Whitty, bir diğer hastanın ise yakın zamanda herhangi bir seyahate çıkmadığını, virüse nasıl yakalandığının araştırıldığını söyledi. Türkiye'nin Güney Kore, İtalya ve Irak ile gidiş-geliş tüm yolcu uçuşları durduruldu

Whitty'nin bu açıklamasından sonra 1 kişide daha Koronavirüs tespit edildiği bildirildi. 

Çin’de Koronavirüs'ten hayatını kaybedenlerin sayısı 2 bin 870’e yükselirken, Fransa’da 2, Güney Kore’de 20, Japonya’da 6’sı karantina gemisinde 6’sı ülke genelinde olmak üzere toplam 12, İtalya’da 29, İran’da 54, ABD’de 1, Hong Kong’da 2, Tayvan’da 1, Avustralya’da 1 ve Filipinler’de 1 kişi hayatını kaybetti.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde