İnfazın ardından Ece Erken isim verdi, isyan etti!

İnfazın ardından Ece Erken isim verdi, isyan etti!

Beşiktaş eski yöneticisi ve sunucu Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Bakırköy'de bir balıkçı restoranında silahlı saldırıya uğrayarak yaşamını yitirdi.

İnfazın ardından Ece Erken isim verdi, isyan etti!
16px
24px
28.01.2022 19:06
ABONE OLgoogle

Ece Erken, olayın ardından açıklama yaparak hastanenin 5 dakikalık mesafede olduğunu, ambulansın neden geç geldiğini sordu. Erken, "Seccad Yeşil, Serkan Dakman isimli zanlıların yakalanması için ne bekliyorsunuz?" dedi.

Beşiktaş'ın eski yöneticisi ve sunucu Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu gece saatlerinde Bakırköy'de bir balıkçı restoranında kimliği belirsiz kişilerce silahlı saldırıya uğradı.

Saldırı sonrası hastaneye kaldırılan Mahmutyazıcıoğlu hayatını kaybetti.

'HASTANE' İDDİASI

Acı olayın ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Ece Erken, en yakın hastane arabayla 5 dakikalık mesafede olduğunu iddia etti. Erken, "Saat 02.00'da trafikte yok ve ambulans 40 dakikada geliyor. Kocam kan kaybından ölüyor" dedi.

"NE BEKLİYORSUNUZ?"

"Soysuz cani katillerin yakalanmasını sonra da bu ambulans gecikme saatini istiyorum" diyen Erken, "İki zanlı yakalandı peki Ali Yasak, Kadir Yasak, Seccad Yeşil, Serkan Dakman isimli zanlıların yakalanması için ne  bekliyorsunuz?" diye sordu.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde