İnce'den Erdoğan'a Akşener tepkisi: Senin görevin güvenliğini sağlamak, tehdit etmek değil

İnce'den Erdoğan'a Akşener tepkisi: Senin görevin güvenliğini sağlamak, tehdit etmek değil

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, İYİ Parti lideri Meral Akşener'in Rize ziyaretiyle ilgili yorumu nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a tepki gösterdi. İnce, "81 vilayete gider, senin görevin güvenliğini sağlamaktır, tehdit etmek değil" dedi.

İnce'den Erdoğan'a Akşener tepkisi: Senin görevin güvenliğini sağlamak, tehdit etmek değil
16px
24px
26.05.2021 11:44
ABONE OLgoogle

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İYİ Parti lideri Meral Akşener'in Rize ziyareti için yaptığı açıklamayı eleştirdi.

İnce, kişisel Twitter hesabında yaptığı paylaşımda "Muhalefet partisi genel başkanı 81 vilayete gider, senin görevin güvenliğini sağlamaktır, tehdit etmek değil! Aklını başına al. Hiçbir şeye saygın, sevgin yok bari oturduğun makama saygın olsun" dedi.?

Erdoğan ne demişti?

Erdoğan, AK Parti'nin Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) düzenlenen grup toplantısında İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'in Rize'ye yönelik ziyaretini değerlendirmişti. "Gelin hanım beni Netanyahu'nun yanına koyuyor, onun ardından memleketim Rize'ye gidiyor. Gelin hanıma gayet güzel bir ders veriliyor. Ve nerede, nasıl adım atılacağını çok iyi bilmek lazım. Burası Rize, sen Rize'ye kalkıp da Rize'nin uşağına bu şekilde hakaret edip onu Netanyahu gibi bebek katillerinin yanına koymaya kalkarsan yapılacak budur" diyen Erdoğan, şöyle konuşmuştu:

"Yine dua et ki gelin hanıma çok ileri gitmeden bir ders verdiler. Bu da Rizelinin edebini, adabını gösterir. İkizdere yetmedi, Çayeli'ne gitti. Orada da gereğini yaptılar. Trabzon'da da hiç meydana çıkamadan uçağa binip Ankara'ya döndün. Bu daha bir. Daha neler olacak. Bunlar daha iyi günler. Bu ülkede ahde vefa vardır. Ahde vefa olmazsa bu millet affetmez."

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde