İmamoğlu'ndan Ali Koç'a: 'İmamoğlu Koç Ailesi’nin Projesidir' komplosunu yıktığı için teşekkürler

İmamoğlu'ndan Ali Koç'a: 'İmamoğlu Koç Ailesi’nin Projesidir' komplosunu yıktığı için teşekkürler

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a hitaben, "İktidara toz kondurmamasını camianın takdirine bırakıyorum. Fenerbahçe’nin her zaman yanındayım. Bu dilin saygın Koç Ailesi’ne zarar vermemesi dileğiyle" dedi.

İmamoğlu'ndan Ali Koç'a: 'İmamoğlu Koç Ailesi’nin Projesidir' komplosunu yıktığı için teşekkürler
16px
24px
07.05.2022 17:13
ABONE OLgoogle

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un açıklamalarına yanıt verdi.

İmamoğlu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Koç Grubu YK BV. Ali Koç’un açıklamasını dinledim. 'İmamoğlu Koç Ailesi’nin Projesidir' komplosunu yıktığı için teşekkürler" dedi.

İmamoğlu, "İktidara toz kondurmamasını camianın takdirine bırakıyorum. Fenerbahçe’nin her zaman yanındayım. Bu dilin saygın Koç Ailesi’ne zarar vermemesi dileğiyle…" ifadelerini kullandı. Ali Koç’tan Ekrem İmamoğlu’na sert sözler: Hangi şehrin belediye başkanı olduğunu hatırlatma günleri gelmez…

Ne olmuştu?

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu'nda yaptığı açıklamada İmamoğlu hakkında şunları söylemişti: "Şehrin Belediye Başkanı, Yüksek Divan Kurulu Başkanımızı ziyarete gelir, bordo-mavi kravat takar. Ya kime ne anlatıyorsunuz? Ben o kitabın içinde yazanları bilmiyordum. Eminim sayın Başkan (Uğur Dündar) da bilmiyordur. Bize ağır hakaretler eden kitabı hediye olarak getirme hassasiyetsizliğini yapar. İnşallah şu günler gelmez; Fenerbahçelilerin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı sayın İmamoğlu'na hangi şehrin belediye başkanı olduğunu hatırlatma günleri gelmez."

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde