İhracatçılar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 129 yıllık eser takdim etti

İhracatçılar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 129 yıllık eser takdim etti

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM), Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın duyurduğu ekonomi reformu sonrası ihracatta yeni bir seferberlik başlatmıştı.

İhracatçılar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 129 yıllık eser takdim etti
16px
24px
19.11.2020 12:39
ABONE OLgoogle

Yeni ihracat seferberliği kapsamında TİM Genişletilmiş Başkanlar Kurulu, TİM Başkanı İsmail Gülle Başkanlığında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Vahdettin Köşkü'nde ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün ihracatçılarla bir araya geliyor

İlk kez Patronlardunyasi.com'un duyurduğu ziyarete ilişkin açıklama yapan TİM Başkanı İsmail Gülle, "Reform dönemi kapsamında @turkihracat Sektörler Konseyi olarak başlattığımız “Yeni İhracat Seferberliği”nin yol haritasını Cumhurbaşkanımız Sn. @RTErdogan’a sunuyoruz. Pandemide ihracatını artıran 4 ülkeden biri olan Türkiye’nin geleceği için üzerimize düşeni yapmayı sürdüreceğiz" dedi. 

Toplantı sonrasında TİM Başkanı İsmail Gülle, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a II. Abdülhamid Han tarafından, Büyük Alim Şemseddin Sâmi Beyefendi'ye hazırlattırılan umumi bir tarih ve coğrafya bilgilerinin yer aldığı, 6 cilt 4380 sayfadan oluşan, 1891-1899 yılları arasında İstanbul Mihran Matbaası'nda basılan, 
129 yıllık orijinal eser olan ilk ansiklopedimiz Kamûs-ül Â'lâm’ı, takdim etti.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde