İddia: Serenay Sarıkaya'nin silikonları patladı, operasyon geçirdi

İddia: Serenay Sarıkaya'nin silikonları patladı, operasyon geçirdi

Cem Yılmaz ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen güzel oyuncu Serenay Sarıkaya hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. Serenay Sarıkaya'nın silikonları mı patladı?

İddia: Serenay Sarıkaya'nin silikonları patladı, operasyon geçirdi
16px
24px
09.10.2020 04:43
ABONE OLgoogle

29 yaşındaki oyuncu Serenay Sarıkaya şimdi de estetik iddiaları ile gündem oldu. Uçankuş TV'nin haberine göre Serenay Sarıkaya dün gece hastaneye yattı. Cem Yılmaz'ın genç aşkı Serenay Sarıkaya'nın hastaneye göğüs estetiği ile ilgili gittiği iddia edildi. Üstelik Serenay Sarıkaya'nın bu olayı gizlemek için hastaneye Seren Kaya adı ile yatış yaptığı söylendi. İşte magazin gündemine son dakika olarak düşün Serenay Sarıkaya ile ilgili estetik iddialarının ayrıntıları...

Cem Yılmaz ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen güzel oyuncu Serenay Sarıkaya hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. Serenay Sarıkaya'nın silikonları mı patladı? 29 yaşındaki oyuncu Serenay Sarıkaya şimdi de estetik iddiaları ile gündem oldu.

Uçankuş TV'nin haberine göre Serenay Sarıkaya dün gece hastaneye yattı. Cem Yılmaz'ın genç aşkı Serenay Sarıkaya'nın hastaneye göğüs estetiği ile ilgili gittiği iddia edildi. İşte magazin gündemine son dakika olarak düşün Serenay Sarıkaya ile ilgili estetik iddialarının ayrıntıları...

SAHTE İSİMLE KAYIT YAPTIRDI

Üstelik Serenay Sarıkaya'nın bu olayı gizlemek için Seren Kaya adı ile Maslak Acıbadem'e yatış yaptığı söylendi.

Canlı yayında bu konuyu konuşan sunucu ve yorumcu İlker Koç, Sarıkaya'nın daha önceden de silikon taktırdığını değinerek "Eski silikonları patlamış olabilir" ifadelerini kullandı.

Serenay Sarıkaya'dan henüz konu ile ilgili açıklama gelmedi...

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde