İçki çalan işletmecinin 10 yıl hapsi isteniyor

İçki çalan işletmecinin 10 yıl hapsi isteniyor

Beyoğlu Sineması’nın işletmecisi Utku Ögetürk’ün içki çalmasıyla ilgili yürütülen soruşturma tamamlandı. ‘Bina altında muhafaza altına alınan eşya hakkında hırsızlık’ suçundan dava açılan Ögetürk’ün 5 yıldan 10 yıla kadar hapsi isteniyor

İçki çalan işletmecinin 10 yıl hapsi isteniyor
16px
24px
03.02.2023 05:05
ABONE OLgoogle

İstanbul'un en eski sinema salonlarından olan, 33 yıldır varlığını sürdüren Beyoğlu Sineması'nın işletmecisi Utku Ögetürk, 11 Ocak akşamı İstanbul Beyoğlu'ndaki lüks bir market zincirine gitti.

İddiaya göre marketin alkollü içecek reyonundan bir şişe alarak marketten gizlice çıkan Ögetürk, çalışanlar tarafından fark edilmedi.

Sabah'tan Dilek Yaman Demir'in haberine göre aynı akşam başka bir lüks market zincirinin mağazasına giren Ögetürk, burada da alkollü içecek reyonundan bir adet içecek şişesi aldı ve marketin çıkışına yöneldi.

Çalışanlar tarafından durdurulan Ögetürk, suçüstü yakalandı.

Gözaltına alınan genç adam, şişeyi çaldığını kabul ederek ve ücreti ödeyerek marketlerin zararını giderebileceğini kaydetti.

Ögetürk, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Konu hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı.

Sinemacı hakkında, 'Bina altında muhafaza altına alınan eşya hakkında hırsızlık' suçundan dava açıldı. 5 yıldan 10 yıla kadar hapsi istenen Ögetürk, Asliye Ceza'da yargılanacak.

'PİŞMANIM, KENDİMDEN UTANIYORUM'

Soruşturma kapsamında ifadesi alınan işletmeci Utku Ögetürk borcunu ödemeyi kabul ederek, kendinden utandığını ve pişman olduğunu ifade etti. Ögetürk'ün tutukluluk hali sürüyor.v

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde