İçişleri Bakanı Soylu’nun kuzeni Sefa Dönmez silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti

İçişleri Bakanı Soylu’nun kuzeni Sefa Dönmez silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun kuzeni olduğu belirtilen Sefa Dönmez, Trabzon'un Of ilçesinde uğradığı silahlı saldırı sonucu neticesinde yaşamını yitirdi. Fatih U. adlı saldırgan ise gözaltına alındı.

İçişleri Bakanı Soylu’nun kuzeni Sefa Dönmez silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti
16px
24px
18.07.2022 20:23
ABONE OLgoogle

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun kuzeni 59 yaşındaki Sefa Dönmez, uğradığı silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybetti.

Akşam saatlerinde Trabzon'un Of ilçesinde Atatürk Bulvarı üzerinde meydana geldi.

Fatih U. ile Sefa Dönmez arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma yaşandı. Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda Fatih U., belinden çıkardığı tabanca ile Dönmez’e 5 el ateş etti. Dönmez vücuduna isabet eden kurşunlarla yere yığıldı.

YeniŞafak gazetesi ise Fatih U. ile Sefa Dönmez arasında 'balıkçı damı meselesinden dolayı' mahkemelik olmaları nedeniyle tartışma yaşandığı ve olayın kavgaya dönüştüğü bilgisine yer verdi.

İhbarla gelen sağlık ekiplerinin müdahalesi ile Of Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Dönmez, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Olaydan sonra Fatih U. silahı ile birlikte polise teslim oldu. Polis, cinayetle ilgili soruşturma başlattı.

Of Kaymakamlığı, Sefa Dönmez'in hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığını, zanlının olay yerinde silahla birlikte yakalandığını belirten bir açıklama yaptı.

Açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"18.7.2022 günü saat 19.00 civarında Of ilçe merkezinde, maktul Sefa Dönmez ile aralarında daha önce adli makamlara da intikal eden bir husumetleri bulunan zanlı F.U., olay yerinde karşılaşmış, yaşanan sözlü tartışma sonrası zanlı F.U., tabancayla 5 el ateş ederek maktul Sefa Dönmez'in ağır yaralanmasına sebebiyet vermiş, yaralı Sefa Dönmez hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştır. Zanlı F.U., olayda kullandığı silahla birlikte olay yerinde yakalanmış ve adli makamlara teslim edilmiştir."

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde