İbrahim Tatlıses ölümden döndü, aracı şarampole yuvarlandı!

İbrahim Tatlıses ölümden döndü, aracı şarampole yuvarlandı!

Sanatçı İbrahim Tatlıses, Bodrum'da trafik kazası geçirdi. Araçta sıkıştığı öğrenilen Tatlıses'i kurtarmak için bölgeye çok sayıda ekip gönderildi.

İbrahim Tatlıses ölümden döndü, aracı şarampole yuvarlandı!
16px
24px
25.08.2022 08:20
ABONE OLgoogle

Yalıkavak Mahallesi’nde içerisinde sanatçı İbrahim Tatlıses’in de bulunduğu minibüs, başka bir araçla çarpıştı. Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, minibüste sıkıştı. Uzun uğraşlar sonucu kurtarılıp, hastaneye kaldırılan Tatlıses'in sağlık durumu hakkında açıklama yapıldı.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, İbrahim Tatlıses dahil 6 kişinin yaralandığı kazanın detayları ortaya çıktı. Kapuz Caddesi'nden saat 10.50'de Ortakent yönüne giden Gültekin Gülsoy'un kullandığı 48 BZ 087 plakalı kamyonun, bölünmüş yola 60 metre kala yağmurun kayganlaştırdığı yolda kontrolden çıkıp, savrulduktan sonra karşı şeride geçerek Uğur Yılmaz yönetimindeki 35 GH 063 plakalı ve İbrahim Tatlıses'in de bulunduğu minibüsle çarpıştığı öğrenildi. Çarpışmanın şiddetiyle Yılmaz'ın kullandığı minibüsün, arkadan gelen Mehmet Ali Timurhan'ın kullandığı 48 BD 731 plakalı otomobilin ön kısmına çarptığı, kamyon ve minibüsün uçuruma düştüğü belirtildi.

İBRAHİM TATLISES ARAÇTA SIKIŞTI!

Kazada İbrahim Tatlıses, kamyon şoförü Gültekin Gülsoy, polis memuru Alper Arıcıoğlu'nun da aralarında bulunduğu 6 kişi yaralandı.

Diğer 3 yaralının kimliklerinin tespit edilmesi için çalışmaların sürdüğü belirtildi. Kazadan sonra araçta sıkışan Tatlıses ile yaralıları kurtarmak için bölgeye çok sayıda ekip gönderildi.

İBRAHİM TATLISES: BENİ VİNÇLE BURADAN ÇIKARIN!
Araç içerisinde mahsur kalan İbrahim Tatlıses'in bilincinin açık ve konuşabildiği belirtildi.

İbrahim Tatlıses'in, "Beni araçla birlikte vinçle buradan çıkarın. Daha sonra düzgün bir alanda beni çıkarırsınız" dediği kaydedildi.

AYAĞINDA KIRIK VAR

İbrahim Tatlıses'in genel sağlık durumunun iyi olduğu ancak bir ayağında iki kırık olduğu belirtildi. 

TATLISES VATANDAŞLARIN MÜDAHALESİ İLE ALEVLERDEN KURTULDU

Kazadan sonra çarpışan kamyon ile İbrahim Tatlıses'in aracında yangın meydana geldi. Kısa sürede parlayan alevlere bu sırada yoldan geçmekte olan vatandaşlar yangın tüpleri ile müdahale ederek söndürdü.

ÇOCUKLARI YANINA KOŞTU

Feci kazayı haber alan İdo Tatlıses, Dilan Çıtak Tatlıses ve bir süredir küs olduğu Ahmet Tatlıses kaza yerine geldi. Olay hakkında ekiplerden bilgi alan kardeşler babalarına destek oldu.

KAZANIN DETAYLARI ORTAYA ÇIKTI

Kapuz Caddesi'nden Ortakent yönüne giden Gültekin Gülsoy'un kullandığı kamyonun, bölünmüş yola 60 metre kala yağmurun kayganlaştırdığı yolda kontrolden çıkıp, savrulduktan sonra karşı şeride geçerek Uğur Yılmaz yönetimindeki ve İbrahim Tatlıses'in de bulunduğu minibüsle çarpıştığı öğrenildi. Çarpışmanın şiddetiyle Yılmaz'ın kullandığı minibüsün, arkadan gelen Mehmet Ali Timurhan'ın kullandığı otomobilin ön kısmına çarptığı, kamyon ve minibüsün uçuruma düştüğü belirtildi.

HASTANEDEN İLK GÖRÜNTÜ GELDİ

Öte yandan İbrahim Tatlıses'in hastaneden ilk görüntüleri geldi. Görüntülerde sedyede olan Tatlıses'in türkü söylediği görülüyor.

SAHNEYE ÇIKACAĞI RESTORANA GİDİYORDU

İbrahim Tatlıses’in akşam saatlerinde Yalıkavak'ta sahneye çıkacağı restorana giderken kazanın yaşandığı ifade edildi. Kaza sırasında İdo Tatlıses’in de cipiyle minibüsün önünde ilerlediği bildirildi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde