İbrahim Haskoloğlu'nun gözaltına alınma nedeni belli oldu

İbrahim Haskoloğlu'nun gözaltına alınma nedeni belli oldu

Gazeteci Fatih Portakal, Twitter’da haber paylaşımıyla bilinen ve yüz binlerce takipçisi bulunan İbrahim Haskoloğlu’nun gözaltına alındığını duyurdu.

İbrahim Haskoloğlu'nun gözaltına alınma nedeni belli oldu
16px
24px
19.04.2022 06:58
ABONE OLgoogle

Gazeteci Fatih Portakal, Twitter’da 535 bin takipçisi bulunan İbrahim Haskoloğlu’nun İstanbul’un Üsküdar ilçesinde bulunan evine dün akşam polislerin gittiğini kaydetti.

Gazeteci İbrahim Haskoloğlu, dün akşam Üsküdar'daki evinde gözaltına alındı. Haskoloğlu, sosyal medya üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MİT Başkanı Hakan Fidan'a ait olduğu iddia edilen kimlikleri kartlarını paylaşmıştı.

 İbrahim Haskoloğlu, dün gece Üsküdar'daki evinde gözaltına alındı. Gazeteci Haskoloğlu, 5 gün önce yaptığı paylaşımında "Yaklaşık 2 ay önce yayındayken bana bir hacker grubu ulaştı.

E-Devlet ve devlete ait sitelerden verilerin çalındığını söylediler. Verileri hala da sızdırıyor olduklarını belirttiler. Bazı devlet yetkililerinin bilgilerini benimle paylaştılar. Buna yeni kimlik kartları da dahil." ifadelerini kullanmıştı. 

İbrahim Haskoloğlu'nun paylaşımları arasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MİT Başkanı Hakan Fidan'a ait olduğu öne sürülen Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartları da vardı. 

Haskoloğlu hakkında İçişleri Bakanlığı'nın şikâyetçi olduğu ve İbrahim Haskoloğlu'nun gözaltına alınarak, Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldüğü öğrenildi. 

Haskoloğlu'nun emniyetteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde