İbrahim-Demet gerilimi büyüyor: Haciz kararı aldırdı

İbrahim-Demet gerilimi büyüyor: Haciz kararı aldırdı

İbrahim Kutluay’a iki çocuğunun nafakasını ödemediği için icra takibi başlatan Demet Şener, Kutluay'ın evine gelerek kendisini rahatsız ettiğini de mahkemeye sundu.

İbrahim-Demet gerilimi büyüyor: Haciz kararı aldırdı
16px
24px
08.05.2019 08:52
ABONE OLgoogle

Demet Şener, İbrahim Kutluay’ın iki çocuğuna ödemesi gereken 32 bin 500 TL iştirak nafakasını ödemediği için Kutluay’a icra takibi başlattı.

Şener, ihtiyati haciz kararının ardından bu defa İbrahim Kutluay’ın kendisini tehdit ve hakaret ettiğini iddia ederek korunma talebinde bulundu. Demet Şener-İbrahim Kutluay kaç milyona boşandılar?

İstanbul Aile Mahkemesi’ne dilekçe veren Şener şu ifadelerle bulundu: İbrahim Kutluay boşanma kararının ardından üzerine düşen görevlerini yerine getirmemiştir. Ben de hukuki yola başvurdum. İbrahim Kutluay da bunun üzerine beni arayarak, hakaret ve tehdit etti. Kutluay, bununla yetinmeyip evime gelmiş rahatsız etmiştir. Kutluay, sözlü ve psikolojik şiddet eylemlerini giderek artmaktadır. Kendim ve çocuklarım için endişe duymaktayım." 

RAHATSIZ EDEMEYECEK

Mahkeme, Kutluay’ın 1 ay Şener’e yaklaşmamasına ve iletişim araçlarıyla rahatsız etmemesine karar verdi. 

Akşam

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde