İSO, deprem bölgesine 115 adet jeneratör gönderdi

İSO, deprem bölgesine 115 adet jeneratör gönderdi

İstanbul Sanayi Odası (İSO), Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde yaşanan, bölgedeki birçok il ve ilçede binlerce vatandaşımızın can kaybına ve büyük yıkıma yol açan depremlerin yaralarını sarmak için, İSO Meclis Üyeleri ve Meslek Komitesi Üyeleri ile birlikte tam bir seferberlik ruhuyl

İSO, deprem bölgesine 115 adet jeneratör gönderdi
16px
24px
07.02.2023 16:21
ABONE OLgoogle

Depremin yaşandığı 6 Şubat Pazartesi erken saatlerden itibaren çalışmalarını TOBB, AFAD ve İstanbul Valiliği’nin koordinasyonunda yürüten İSO, üyelerinin katkıları ile deprem bölgesine gönderilecek yardımlar için öncelikle İstanbul Anadolu Yakası ve Avrupa yakasında iki “Yardım Toplama Merkezi” kurdu.

Odakule Genel Merkez’deki İSO Deprem Koordinasyon Merkezi’nin yönettiği bütün çalışmalar kapsamında dünden bu yana deprem bölgesine İSO tarafından şu yardımlar gönderildi:

- 115 adet jeneratörü bölgeye sevk etti. Jeneratör sevkiyatı devam edecek.  İkinci partinin hazırlıkları bitmek üzere, tamamlandığında hızla yola çıkarılacak.

- 648 adet tüp üstü soba ve ısıtıcı sevk edildi. Ek olarak 576 adet ısıtıcı daha 8 Şubat Çarşamba günü sevk edilecek.

- 6.000 adet battaniye sevk edildi. Ek olarak 7.000 adet battaniye daha birkaç gün içinde bölgeye gönderilecek.

-32.400 adet soğuk sandviç gönderildi. Bu akşam (7 Şubat Salı) 32.400 adet daha gönderilecek.

İstanbul Sanayi Odası

İSO Deprem Koordinasyon Merkezi 

Avrupa yakası toplama merkezi adres:

İstanbul Sanayi Odası Endüstriyel Tasarım ve Prototipleme Merkezi - İkitelli OSB Pik Dökümcüler Sanayi Sitesi sokak, Tem34 İkitelli İç Kapı No :3 Başakşehir / İstanbul

Anadolu yakası toplama merkezi adres:

İMES Sanayi Sitesi A Blok 102 sokak No:9 Ümraniye / İstanbul”

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde