İPhone 4, anten yüzünden sınıfta kaldı

İPhone 4, anten yüzünden sınıfta kaldı

iPhone 4'e en sert darbe ABD'nin saygın tüketici dergisi Consumer Reports'tan geldi.

İPhone 4, anten yüzünden sınıfta kaldı
16px
24px
14.07.2010 17:15
ABONE OLgoogle

Apple'ın son harikası olarak tüm dünyada tanıtımları yapılan iPhone 4'e en sert darbe ABD'nin saygın tüketici dergisi Consumer Reports'tan geldi.

Akşam gazetesinin haberine göre; otomobil, televizyon, bilgisayar, mutfak robotu hatta konserve açacağı gibi çok farklı ürünleri test edip yorumlayan Consumer Reports dergisi iPhone testi sonrası zehir zemberek bir rapor hazırladı.

Kâr amacı gütmeyen ve büyük üreticilerden ilan almayan bu nedenle de bağımsızlığıyla tanınan dergi, iPhone 4'ü incelediklerini ve telefonun hakikaten bazı noktalarına temas edince çekmediğini açıkladı. iPhone 4'ün anten problemini doğrulamış oldu.

Raporda, "Telefonun sol alt kısmına dokunduğunuzda telefon çekmiyor. Özellikle solaklar için çok elverişsiz. Hatta bir solak bunu kullanamaz. Konuşurken hat kesiliyor. Bu sebeple iPhone4'ü kullanıcılarımıza tavsiye etmiyoruz" yazıldı. Fakat dergi bu eleştirilerine rağmen iPhone 4'ün kullanımı, görüntüsü ve pil ömrü gibi kriterlerde rakiplerini geride bıraktığını da yazdı... 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde