IKEA'da karantina krizi! Müşteriler böyle kaçtı

IKEA'da karantina krizi! Müşteriler böyle kaçtı

Şanghay'ın merkezindeki IKEA'da müşteriler güvenlik görevlilerini iterek panik içinde kaçarken karantina anonsları yapıldı.

IKEA'da karantina krizi! Müşteriler böyle kaçtı
16px
24px
15.08.2022 12:30
ABONE OLgoogle

Cumartesi günü, Çin sosyal medyasında dolaşan videolarda, müşterilerin güvenlik görevlilerini iterek Şanghay'ın merkezindeki bir IKEA alışveriş merkezinden panik içinde kaçtığı görüldü.

Görüntülerde ses sisteminden alışveriş merkezinin Covid-19 temas takibi nedeniyle kilitlendiğini belirten duyuru da duyuldu.

Reuters, videoların gerçekliğini bağımsız olarak doğrulayamadı, ancak IKEA müşteri hizmetleri Pazar günü alışveriş merkezinin koronavirüs kaldırımları nedeniyle kapatıldığını söyledi. Öte yandan IKEA basına daha fazla bilgi vermeyi reddetti.

Çin'in en kalabalık şehri olan Şangay, Cumartesi günü hepsi asemptomatik olan beş yeni yerel Covid-19 enfeksiyonu bildirirken, ülke çapında 2 bin 467 yurt içinde bulaşan vaka bildirildi. Çinli yetkililer, virüsü kontrol altında tutmak amacıyla haftalık Covid-19 test uygulamasını Eylül ayının sonuna kadar uzattığını duyurdu.

Güneydeki Hainan eyaleti, Cumartesi günü bildirilen 494 semptomatik vaka ve 846 asemptomatik vaka ile şu anda Çin'in en kötü etkilenen bölgesi oldu.

?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading" data-instgrm-version="14" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:540px; min-width:326px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);">
?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading" style=" background:#FFFFFF; line-height:0; padding:0 0; text-align:center; text-decoration:none; width:100%;" target="_blank">
Bu gönderiyi Instagram'da gör

?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading" style=" color:#c9c8cd; font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; font-style:normal; font-weight:normal; line-height:17px; text-decoration:none;" target="_blank">??PATRONLARDU?NYASI?? (@patronlar.dunyasi)'in paylaştığı bir gönderi

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde