İHKİB Başkan Adayı Özkan Karaca’ya büyük şok

İHKİB Başkan Adayı Özkan Karaca’ya büyük şok

İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği’nde (İHKİB) 6 Nisan’da yapılacak olağan genel kurulda Başkan adayı olan Özkan Karaca, seçime iki hafta kala büyük bir şok yaşadı.

İHKİB Başkan Adayı Özkan Karaca’ya büyük şok
16px
24px
23.03.2022 05:38
ABONE OLgoogle

Özkan Karaca, firması adına temsilci olarak bildirilmediği için 6 Nisan’da İHKİB’in seçimli olağan genel kurul toplantısının yapılacağı salona giremeyecek. Karaca, konuşma yapamayacağı gibi oy da kullanamayacak.

İhracatçı firmaların İHKİB genel kurulu için temsilci bildirme süresi 15 Mart 2020 Salı günü mesai saati bitiminde doldu.

Kontrol edilerek İlçe Seçim Kurulu’na gönderilen listeler onaylandı ve web sitesinde yayımlandı.

BAŞKAN ADAYI LİSTEDE YER ALMADI

Kesinleşen listedeki isimler arasında İHKİB Başkan Adayı Özkan Karaca yer almadı. Aday olduğu seçimde kendi firması tarafından unutulan Karaca, 6 Nisan’da genel kurul salonuna giremeyecek. Karaca ne konuşma yapabilecek ne de oy kullanabilecek.

İhracatçılar arasındaki kulislerde ise yaklaşık 20 yıldır İHKİB Yönetim Kurullarında görev alan, Başkan Vekiliiği yapan Özkan Karaca’nın nasıl böyle bir hataya düştüğü konuşuluyor. 

 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde