İHKİB, 1000 ihracatçıyı “Vefa Gecesi”nde buluşturacak

İHKİB, 1000 ihracatçıyı “Vefa Gecesi”nde buluşturacak

İHKİB Başkanı Tanrıverdi, 35 yıldır “geleceği biriktiren” 1000 ihracatçıyı “Vefa Gecesi”nde buluşturacak

İHKİB, 1000 ihracatçıyı “Vefa Gecesi”nde buluşturacak
16px
24px
06.12.2013 08:12
ABONE OLgoogle

İstanbul Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (İHKİB), 12 Aralık 2013 Perşembe gecesi düzenleyeceği “Vefa Gecesi”nde sektöre hizmet eden binin üzerinde ihracatçıyı bir araya getirecek.

İHKİB Başkanı Hikmet Tanrıverdi, “Geleceği Biriktiriyoruz” sloganı ile düzenlenecek geceye Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan’ın yanı sıra aralarında Süleyman Orakçıoğlu’ndan Nuri Artok’a, kadar hayatta olan İHKİB Başkanlarının tamamının katılacağını bildirdi.

Bugün global dünya ile rekabet halindeki Türkiye’ye ihracatı Türk hazır giyim sektörünün öğrettiğine dikkat çeken Tanrıverdi, şunları söyledi:

“Türkiye Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği’nin kurulduğu 1978 yılından bu yana geçen 35 yılda sektör olarak çok önemli başarılara imza attık. Bu 35 yılda Türkiye’nin rekabet gücünü geliştirmek, ekonomik ve sosyal kalkınmaya katkı sağlamak, Türk hazır giyim sektörünün vazgeçilmez ilkelerini oluşturdu.  Ülkemiz adına geleceği biriktirdik, biriktirmeye de devam ediyoruz. Bugün iş yaşamının içinde aktif olsun ya da olmasın Türkiye’ye değer katan tüm hazır giyim ihracatçılarını vefa gecemizde bir araya getireceğiz. Bir bakıma onlara gönül borcumuzu ödemeye çalışacağız.”

Hikmet Tanrıverdi, Swiss Otel’de düzenlenecek geceye en az bin ihracatçının katılmasını beklediklerini,  hazır giyim ve perakende sektörünün önde gelen tüm isimlerinin de vefa gecesinde yer alacağını sözlerine ekledi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde