İHBİR Başkan Adayı Kazım Taycı'dan Tuncay Özilhan'a ziyaret

İHBİR Başkan Adayı Kazım Taycı'dan Tuncay Özilhan'a ziyaret

İstanbul Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği (İHBİR) Başkan Adayı Kazım Taycı, yönetim ekibiyle birlikte Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan'ı ziyaret etti.

İHBİR Başkan Adayı Kazım Taycı'dan Tuncay Özilhan'a ziyaret
16px
24px
23.03.2022 15:35
ABONE OLgoogle

Türkiye İhracatçılar Meclisi'ne (TİM) bağlı 61 ihracatçı birliğinde seçimli olağan genel kurullar Nisan ayında yapılacak. 

İstanbul Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği'nde (İHBİR) başkanlığa aday olan  TAYAŞ Gıda'nın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kazım Taycı, ziyaretlerine devam ediyor.

Taycı ve ekibi, Tuncay Özilhan’la ihracatta yaşanan gelişmeleri değerlendirdi.

Kazım Taycı, “Kendisiyle sektörümüz ve ihracatta yaşanan gelişmeler ile ilgili güzel bir sohbet gerçekleştirdik. Misafirperverliği ve desteği için teşekkür ederim.

Özilhan ile birlikte yeni dönemde gerçekleştirmeyi planladığımız projelerimizi görüştük. Kendileri ile hep sektörümüz hem de ülke ekonomimize dair fikir alışverişlerinde bulunduk.

Yeni dönemde birçok değerli iş insanı ile ortak çalışmalar gerçekleştireceğiz.

Sektörümüzü en üst noktalara taşımak için elimizden gelenin her zaman daha fazlasını yapacağız” dedi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde